Maglam Lord Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Maglam Lord - PS4
39,99 €
38,99 €
Cena bez DPH: 32,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 440132
PQubeEN dabing

Maglam Lord [NSW]

Akčné JRPG priamo z hlbokého pekla!

Rýchla a zúriva hra plná napínavých bitiek

  • Postavte sa mocným príšerám v bitkách s rýchlym tempom, zatiaľ čo sa snažíte znovu získať svoju moc. Naplňte si svoj DG meter aby ste mohli vypustiť útoky Démonského Lorda Mečov pre širšie možnosti bojových stratégií.
Vydajte sa na epické dobrodružstvo aby ste prebudili svoje sily
  • Vstúpte do sveta fantázie, Eusdealu, a hrajte ako muž, alebo žena Killizzerk, Démonský Lord Mečov, ktorý po tom čo stratil svoje sily, je posledným z Démonských Lordov. Objavujte svet v úzkych, aby ste priniesli svoj druh z hranice vymiznutia.
Vytvorte si stovky zbraní a vylepšujte si ich
  • Vytvárajte magické zbrane a vylepšujte si ich aby sadli vášmi hernému štýlu! Úpravy vám prinášajú rôzne benefity v bitkách. Vylepšené sily útokov, nové zvukové efekty a dokonca aj ich osobnosť môže byť s pomocou správnych materiálov upravená.
Vybudujte si vzťahy a nájdite lásku medzi množstvom charakterov
  • Len nájdením pomoci v manželstve dokážete zabrániť vyhynutiu svojho druhu! Postavy, ktoré na ceste stretnete, budú schopné ovládať vašu moc! Spriateľste sa s nimi a dokonca ich vezmite na rande, aby ste znovu získali svoju moc.
Ohurujúce produkčné hodnoty
  • Napísané Kei Miyakozuki-sanom a charakterový dizajn a ilustrácie od Okada Izo-sana zaručujú kvalitu a zážitok, aký inde nenájdete.




Súvisiace produkty (1)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách