Mario + Rabbids: Sparks of Hope (Gold Edition) Nintendo SWITCH

89,99 €
64,99 €
Cena bez DPH: 54,16 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 450687
UbisoftEN dabing

Mario + Rabbids: Sparks of Hope (Gold Edition) [NSW]

Vytvorte tím s Mariom, Luigim, Princeznou Peach a ich priateľmi na galaktickej ceste, aby ste porazili zlomyseľnú entitu. Objavujte nové galaxie plné nových záhad a úloh. Porazte nových bossov a bojujte aj s už známymi postavami z minulosti.

O hre

Mario, Luigi, Peach a ich králičie náprotivky sa dávajú znova dohromady, aby sa vydali na nové dobrodružstvo. Na svojej ceste budete stavať svoj tím a bojovať proti bossom naprieč galaxiou. V tejto ťahovej stratégii sa budete kryť pred nepriateľskou paľbou, odrážať sa od spojencov a hlavne zachraňovať roztomilé Sparks, ktorí vám poskytnú nové schopnosti pre boj s novými záporakmi.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľa extravagantných tímov
    Zoznámte sa s Mario the Rabbids Heroes a vybudujte si svoj vysnívaný tím s tromi hrdinami z eklektického zoznamu deviatich, vrátane všetkých obľúbených Rabbid Peach, Luigi, Rabbid Mario, Princess Peach a niekoľko neočakávaných nováčikov. Využite špeciálne schopnosti Heroes, aby ste v boji prekabátili aj tých najsilnejších nepriateľov.

  • Taktické stretnutie akcie
    Využite zručnosti svojich hrdinov v inovatívnom bojovom systéme, ktorý kombinuje ťahovú taktiku a akciu v reálnom čase. Prevezmite kontrolu nad svojimi hrdinami, aby ste rozdrvili svojich nepriateľov, skočte tím na svojich spojencov, schovajte sa za kryt a vyťažte zo svojho ťahu to najlepšie. Špecializujte svojich hrdinov pomocou Sparks, ktoré si vyberiete. Využite všetky exotické schopnosti a nástroje, ktoré máte k dispozícii, na vytvorenie vlastných stratégií a zvíťaziť nad všetkými prekážkami.

  • Galaktické dobrodružstvo ako žiadne iné
    Vydajte sa na výpravnú cestu galaxiou so svojou vesmírnou loďou, aby ste pomohli vniesť do galaxie poriadok. Osloboďte každú planétu, ktorú prejdete, spod zlého vplyvu Cursy. Preskúmajte každú z nich, stretnite sa s ich zvedavými obyvateľmi, aby ste odhalili tajomné tajomstvá. Postavte sa pri svojej kozmickej výprave prekvapivým šéfom, známym nepriateľom z vesmíru Nintenda a výnimočným nepriateľom Rabbids!

  • Zachráňte Sparks, aby ste získali ich pomoc a silu
    Zachráňte tajomné Sparks, ktoré sa zrodili, keď sa Lumas a Rabbids spojili, skôr ako sa ich zmocní Cursa! Využite ich špeciálne schopnosti a sily v boji, od energetických bariér až po ohnivý dážď, aby ste získali v boji prevahu. Každá Sparks má odlišnú silu a osobnosť. V celej galaxii sú desiatky Sparks, ktoré môžete nájsť, uložiť a pripojiť ich k vašej ceste.

Gold Edition obsahuje:

  • Hra Mario + Rabbids Sparks of Hope
  • Season Pass
  • Galactic Prestige Collection

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách