Marsupilami: Hoobadventure! (Tropical Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Marsupilami: Hoobadventure! (Tropical Edition) - XBOX ONEMarsupilami: Hoobadventure! (Tropical Edition) - NSW
Po dohraní odkúpime naspäť
39,99 €
32,99 €
Cena bez DPH: 27,49 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 436200
MicroidsEN dabing

Marsupilami: Hoobadventure! (Tropical Edition) [PS4]

Houba houba, vydajte sa na vzrušujúce nové dobrodružstvo!

Kena: Bridge of Spirits je príbehové akčné dobrodružstvo zasadené do očarujúceho sveta bohatého na prieskum a rýchle boje. Hráči si nájdu a rozrastú sa o tím malých duchových spoločníkov zvaných Rot, ktorí vylepšia svoje schopnosti a vytvoria nové spôsoby manipulácie s prostredím.

Objavte s Marsupilami: Hoobadventure, úplne nové dobrodružstvo, ktoré pozýva mladých hráčov aj dospelých prevziať kontrolu nad tromi Marsupilamis z Palombianského lesa.

Punch, Twister a Hope sú tri Marsupilamis žijúce pokojným životom v Palombii. Ich život sa rýchlo zmení, keď omylom otvoria sarkofág pri hre s odpadkami na pláži a vypustia tajomného ducha preklínajúceho všetky zvieratá! Našťastie naše tri Marsupilamis sú voči kliatbe imúnne a rozhodnú sa vydať sa na dobrodružstvo a nájsť ducha a zvrátiť kliatbu.

Táto 2,5D plošinovka, inšpirovaná komiksom Marsupilami od Franquina, vás zavedie na farebnú cestu palombickou džungľou, pobrežným mestom a dokonca aj opusteným chrámom. Skok, úder, pomlčka a hojdačka chvostom, ako to robí iba Marsupilamis!

Zabudnutá dedina a zvláštna kliatba. Čerpajte zo sily Duchovnej ríše a obnovte tento kedysi majestátny svet.

Aj keď sa hra zameriava predovšetkým na mladšie publikum, tí najzainteresovanejší hráči by boli radi, keby sa dozvedeli, že režim Time Attack ich vyzve, aby každú úroveň dokončili čo najrýchlejšie. A po dokončení bude po zozbieraní skrytého peria a návšteve tajných dojo odomknutá krásna galéria umeleckých diel.

Troical Edition obsahuje:

  • Microids unveils Marsupilami: Hoobadventure! plnú hru
  • 2 listy nálepiek
  • 1 obojstranná visačka na dvere





Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách