Meross Thermostat Valve - Apple HomeKit - inteligentná termostatická hlavica na radiátor

72,90 €
44,90 €
Cena bez DPH: 37,42 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 446562

Meross Thermostat Valve - Apple HomeKit - inteligentná termostatická hlavica na radiátor [MTS150HK(EU)]

Inteligentná termostatická hlavica Meross Smart Thermostat Valve umožňuje ovládať vykurovanie domácnosti odkiaľkoľvek pomocou mobilnej aplikácie. Zariadenie zvyšuje efektivitu vykurovania a ušetrí vám náklady na energie. Termostat disponuje množstvom inteligentných funkcií, ako je možnosť automatického plánovania, detekcie otvoreného okna či podpora hlasových asistentov Amazon Alexa a Google Assistent. Rovnako je možné začlenenie do systému smart domácnosti Apple HomeKit.




Detekcia otvoreného okna




S praktickou funkciou detekcie otvoreného okna sa vyhnete zbytočnému vykurovaniu. Táto inteligentná funkcia v prípade detekcie otvoreného okna automaticky vypne kúrenie, aby nedochádzalo k zbytočnému plytvaniu energie.




Úspora energie


Pomocou tejto hlavice viete individuálne ovládať teplotu vo vašom dome bez problémov. Pre dokonalé pohodlie je možné si v každej miestnosti zvlášť nastaviť udržiavanú teplotu. Napríklad v spálni typicky nie je potrebné také teplo ako v kúpeľni. Vďaka tomu je možné jednoducho ušetriť výrazné finančné náklady pri vyúčtovaní.


Časový harmonogram


Pomocou mobilnej aplikácie jednoducho vytvoríte podrobný časový harmonogram automatického ovládania vykurovania pre konkrétny deň a hodinu. Ľahko tak môžete pomocou Meross Smart Thermostat Valve efektívne riadiť spotrebu energie.




Ovládanie hlasom


Zariadenie Meross Smart je praktickou voľbou aj keď máte plné ruky práce a potrebujete nastaviť termostat. Ide to rýchlo a jednoducho s hlasovým ovládaním. Termostat je kompatibilný s hlasovými asistentmi Google Assistent a Amazon Alexa. Súčasne spolupracuje aj s Apple HomeKit a SmartThings. Pomocou rôznych smart zariadení tak môžete teplotu ovládať aj pomocou hlasu.




Mobilná aplikácia


Po spárovaní zariadenia s mobilným telefónom je zaistené intuitívne ovládanie inteligentného termostatu Meross Smart Thermostat Valve na diaľku s možnosťou prispôsobenia teploty či vytvorenia časového harmonogramu.

Technická špecifikácia

Základné parametre
Oblasť využitia: Vykurovanie
Rozšíriteľnosť: Uzatvorený systém
Umiestnenie: Na radiátor
Možnosť programovania: Áno - denne
Vstupné napätie: 3 V
Ukazovateľ: Digitálny
Typ: Inteligentné
Typ ventilu: RA, RAV, RAVL, M30, M28
Rozmery zariadenia: 82 × 50 x 50 mm
Napájanie: Na batérie
Typ batérie: AA
Počet batérií: 2 ks
Konektivita
Pripojenie: Wi-Fi
Podporované OS: Android, iOS
Kompatibilita: Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa
Jazyk aplikácie: Angličtina, nemčina

Obsah predajného balenia:

Termostat
Adaptér konektora Danfoss RA
Adaptér konektora Danfoss RAV
Adaptér konektora Danfoss RAVL
Adaptér M28 x 1.5 konektora
Adaptér Caleffi konektora
Adaptér konektora Giacomini
Návod na použitie
>


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách