Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots (25th Anniversary Edition) PS3

29,99 €
19,99 €
Cena bez DPH: 16,66 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 209505
KONAMIEN dabing

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots (25th Anniversary Edition) [PS3]

Štvrtý diel fenomenálnej špionážnej série, ktorá má byť zároveň posledným dielom. I posledný diel si ide svojou cestou, čiernejšou a špinavejšou ako kedy predtým.

Vírus Foxdie spôsobil v Snakovom tele nezvratné mutácie a vďaka ním tak vypadá ako osemdesiatročný starec. V skutočnosti je situácia ale ešte oveľa horšia, Liquida Foxdie zabil okamžite, pre Solid Snakea si však pripravil pomalé umieranie. Snake pred sebou má posledných šesť mesiacov života. Posledných šesť mesiacov, počas ktorých sa musí vyrovnať s odkazom Big Bossa i s vlastnou minulosťou. Posledných šesť mesiacov na splnenie finálnej misie svojho života – zbaviť svet génov Big Bossa raz a navždy.

Snake vo svojom boji ako vždy nebude sám. Tento diel je bohatý na podliakov ako i na parťákov a návrat zažíva aj kopec charakterov známych z minulých dielov. Snakea na jeho výprave pritom sprevádza aj jeho verný spoločník Otacon.

Pokročilú technológiu ale nepoužívajú len armády stojace proti nášmu hlavnému hrdinovi, niečo malé sa dostalo i k Snakovi. Keď už to vypadá biedne, použije maskovanie svojho lietadla. Jeho nový bojový oblek totiž dokáže zmeniť vzor i farby tak, aby presne splynuli s prostredím. A na rozdiel od predošlých titulov v MGS 4 vojak tu neznamená automaticky nepriateľa. Noviniek je ale samozrejme viac a viac.




Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách