Mi prenosný bezdrôtový reproduktor (16W), čierny

45,90 €
29,90 €
Cena bez DPH: 24,92 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 422719
Xiaomi

Mi prenosný bezdrôtový reproduktor (16W), čierny [QBH4195GL]

Xiaomi Mi Portable Bluetooth Speaker je prenosný bezdrôtový reproduktor, s ktorým si budete môcť užívať kvalitný zvuk bez obmedzujúcich káblov. K veľa jeho silným stránkam patrí napríklad dlhá výdrž a odolnosť proti vode podľa štandardu IPX7.

Prečo kúpiť Xiaomi Mi Portable Speaker ?

  • Zásadným dôvodom, prečo by ste v širokej konkurencii mali siahnuť práve po tomto produkte, je kvalitný zvuk, ktorý tento 16wattový reproduktor vydáva do všetkých smerov. Môžete sa tešiť na kryštalicky čisté výšky, pekne prekreslené stredy a príjemne sýte basy.
  • Nielen priaznivci tanečných hudobných štýlov ocenia fakt, že reproduktor Xiaomi Mi Portable Bluetooth Speaker disponuje dvoma zvukovými režimami: normálnym ( "Normal") a s hlbokými basmi ( "Deep Bass"). Ak ste zástancami názoru, že muziku je nutné vnímať nielen sluchom, ale aj povrchom tela, potom je toto správna voľba!
  • S týmito reproduktormi sa môžete doslova ponoriť do sveta hudby. Použitá technológia umožňuje bezdrôtové prepojenie dvoch reproduktorov, ktoré potom poskytnú plnohodnotný zážitok z priestorového stereofónneho zvuku.
  • Xiaomi Mi Portable Bluetooth Speaker podporuje moderný štandard Bluetooth 5.0. To v praxi znamená vyššiu stabilitu pripojenia, dlhší dosah (až 15 metrov vo voľnom priestore) a menšiu energetickú náročnosť. Váš počúvanie tak nebude rušené žiadnymi nedostatkami.
  • Nie každý chce počúvať hudbu doma, usadený v pohodlnom kresle. Potrebujete ozvučiť grilovačku na záhrade alebo sa chcete baviť vonku s priateľmi? S týmto reproduktorom to nie je žiadny problém! Je totiž odolný proti vode.
  • Vodotesná konštrukcia vyrobená z odolných materiálov umožňuje reproduktoru vysporiadať sa ľahko s daždivým počasím a striekajúcou vodou. Reproduktor navyše spĺňa prísnu normu odolnosti IPX7.
  • Minúť nemôžeme ani ďalšiu silnú stránku tohto reproduktora, ktorou je dlhá výdrž. V tele je integrovaná batéria s kapacitou 2600 mAh, ktorá na jedno nabitie zaistí až 13 hodín prehrávania hovoreného slova alebo hudby.

Technická špecifikácia

Všeobecné
Konektivita: Bluetooth 5.0 / Aux-in
Výkon: 2x8W
Frekvenčný rozsah: 80 až 20 000Hz
Impedancia: 4 Ohm
Dosah: do 15 metrov
Kapacita batérie: 2600 mAh Li-ion
Výdrž batérie: do 13 hodín (pri 50% hlasitosti)
Nabíjanie batérie: do 4 hodín
Podpora TWS: áno
Odolnosť voči vode: IPX7

Obsah predajného balenia:

  • reproduktor
  • nabíjací kábel
  • dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách