Mi prenosný bezdrôtový reproduktor, 4 W, sivá

21,90 €
19,90 €
Cena bez DPH: 16,58 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 433860
Xiaomi

Mi prenosný bezdrôtový reproduktor, 4 W, sivá [6934177726774]

Prenosný reproduktor Bluetooth Mi je dostatočne malý na to, aby ste ho mohli nosiť v taške alebo ho držať v dlani. Každý reproduktor váži iba 185g, takže si svoju hudbu môžete vziať kamkoľvek, bez toho, aby ste sa cítili zaťažení.

Prečo kúpiť Xiaomi Mi Portable Bluetooth Speaker ?

  • Sofistikovaný dizajn a dynamický zvuk
    Kompaktný, ale výkonný dizajn interiéru zahŕňa duálne budiče s magnetmi vzácnych zemín, kanadská membrána s dlhými vláknami a pasívny žiarič, ktoré umožňujú Mini reprodukovať hudbu s oslnivou kvalitou zvuku pre maximálne vzrušenie a zábavu. Duálne ovládače s výkonnými magnetmi poskytujú vysokú citlivosť a realistické detaily. Kanadská membrána s dlhými vláknami pre čistý a prirodzený zvuk. Pasívny radiátor zlepšuje hlboké basy a nízkofrekvenčnú reprodukciu pre lepšiu textúru zvuku.
  • 10-hodinová výdrž batérie
    Vychutnajte si až 10 hodín hudby na plné nabitie s veľkou 2 000 mAh batériou. Nabíjací port USB-C podporuje orientáciu konektora nahor alebo nadol pre rýchlejšie a jednoduchšie nabíjanie. Vyšší výkon a dlhšia výdrž batérie znamenajú, že vaša hudba vydrží dlhšie, keď idete von.
  • Duálne audio pre stereofónny zvuk
    Prenosný reproduktor Bluetooth Mi podporuje skutočné bezdrôtové stereofónne pripojenie. To vám umožní kombinovať dva reproduktory do bezdrôtovej stereofónnej konfigurácie, pričom dva reproduktory slúžia ako pravý a ľavý zvukový kanál, aby ste dosiahli ešte pôsobivejší zážitok z počúvania.

Technická špecifikácia

Konektivita
Bluetooth: 5.0
Bluetooth protokoly: HFP / A2DP / AVRCP
Batéria a výkon
Výkon: 4W
Kapacita batérie: 2000 mAh
Nabíjanie: USB-C; 5V@1A
Doba prehrávania: do 10 hodín
Ostatné
Vodeodolnosť: IP67
Hmotnosť: 185 g
Rozmery: 86 x 86 x 45 mm

Obsah predajného balenia:

  • reproduktor
  • USB-C kábel
  • dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách