Mibro S1 bezdrôtové slúchadlá TWS, biela

39,99 €
29,99 €
Cena bez DPH: 24,99 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 464759
Mibro

Mibro S1 bezdrôtové slúchadlá TWS, biela

Mibro je značka, do ktorej investovali spoločnosti na čele s Xiaomi a ktorá je zároveň jedným z hlavných členov ekologického reťazca spoločnosti Xiaomi. Spoločnosť je známa svojimi cenovo dostupnými inteligentnými hodinkami či TWS slúchadlami, ktoré ponúkajú rôzne funkcie a ich kvalita je na vysokej úrovni.

O produkte

  • Posuvný kryt
    Slúchadlá Mibro sú vybavené nabíjacou stanicou s posuvným krytom, ktorá umožňuje otváranie jednou rukou, vďaka čomu je používanie jednoduché a efektívne. Posuvný kryt je navrhnutý pre plynulé ovládanie a zaisťuje, že používatelia môžu rýchlo a jednoducho pristupovať k svojim slúchadlám bez toho, aby potrebovali dve ruky. Vďaka tejto funkcii môžu používatelia nabíjať slúchadlá na cestách bez akýchkoľvek problémov a môžu to urobiť rýchlo a jednou rukou. Jednoručný posuvný kryt je praktickým doplnkom k slúchadlám Mibro Earbuds, vďaka čomu sú ešte pohodlnejšie a praktickejšie.
  • ENC Call Noise Cancellation
    Slúchadlá sú vybavené pokročilou technológiou ENC Call Noise Cancellation. So štyrmi vysokovýkonnými mikrofónmi v každom slúchadle poskytujú výnimočné potlačenie hluku počas telefónnych hovorov, vďaka čomu budete ľahšie počuť druhú osobu aj v hlučnom prostredí, ako sú autobusy alebo metro. Táto technológia je navrhnutá tak, aby odfiltrovala hluk v pozadí a zlepšila jasnosť hlasu volajúceho, čím zaistí, že budete môcť komunikovať jasne a efektívne aj v náročných situáciách. Funkcia potlačenia hluku ENC slúchadiel Mibro Earbuds je nutnosťou pre každého, kto oceňuje kvalitnú komunikáciu a chce zostať v spojení bez ohľadu na to, kde sa nachádza.
  • Sladký stereo zvuk
    Slúchadlá Mibro Earbuds ponúkajú špičkový zvukový zážitok vďaka 13 mm vstavanej reproduktorovej riadiacej jednotke a profesionálnemu ladeniu EQ. Tieto funkcie spolupracujú pri vytváraní prudkého priestorového stereo zvuku, ktorý je čistý a výkonný a umožňuje používateľom vychutnať si vysokokvalitný zážitok z počúvania. Špičková kvalita zvuku slúchadiel Mibro Earbuds zvýrazňuje nuansy v hudbe, ktoré sa často strácajú s menej kvalitnými slúchadlami. S týmito slúchadlami si používatelia môžu vychutnať pohlcujúci zvukový zážitok, ktorý je ostrý a jasný. Či už počúvate hudbu, podcasty alebo prijímate hovory, slúchadlá Mibro Earbuds poskytujú sladký stereo zvuk, ktorý určite zapôsobí.
  • Pohodlné nosenie, mimoriadny dizajn
    Slúchadlá Mibro Earbuds ponúkajú pohodlie a štýl vďaka svojmu ľahkému dizajnu a jedinečnému tvaru „polo v uchu“. Každé slúchadlo váži iba 3,7 g, vďaka čomu sú neuveriteľne pohodlné na dlhodobé nosenie. Dizajn napoly v ušiach umožňuje bezpečné uchytenie bez toho, aby ste sa cítili rušivo alebo nepohodlne, vďaka čomu sú tieto slúchadlá ideálne na celodenné nosenie. Elegantný a sofistikovaný dizajn slúchadiel Mibro je tiež vizuálne pozoruhodný, vďaka čomu sú módnym doplnkom pre akýkoľvek outfit alebo príležitosť. Či už ste v telocvični alebo na cestách, slúchadlá Mibro Earbuds poskytujú pohodlný a štýlový zážitok z počúvania.
  • Dlhá výdrž batérie
    Slúchadlá Mibro Earbuds sa môžu pochváliť pôsobivou výdržou batérie až 35 hodín vďaka vysokokapacitnej nabíjacej šachte. S jedným úplným nabitím možno každé slúchadlo používať až 5 hodín pri 60 % hlasitosti. Ale skutočné kúzlo sa stane, keď použijete superkapacitnú nabíjaciu šachtu. So šiestimi plnými nabitiami môže poskytnúť až 30 hodín výdrže batérie pre obe slúchadlá dohromady, čo predstavuje mimoriadne dlhé používanie až 35 hodín. To znamená, že môžete slúchadlá Mibro Earbuds používať niekoľko dní bez toho, aby ste sa museli starať o ich nabíjanie, vďaka čomu sú ideálne pre tých, ktorí sú stále na cestách alebo majú nabitý program.

Technická špecifikácia

Typ: do uší, kôstky
Bluetooth: 5.3
Bluetooth profily: HSP/HFP/A2DP/AVRCP
Dosah bluetooth: do 10 m
Mikrofón: integrovaný
Frekvenčný rozsah: neuvedené
Aktívne potlačenie hluku: neuvedené
Doba nabíjania: slúchadlá 1,5 hodiny
puzdro 4 hodiny
Výdrž batérie: do 5 hodín hudby/hovorov
do 35 hodín s puzdrom
do 60 hodín v pohotovostnom režime
Kapacita batérie: 35 mAh každé slúchadlo
600 mAh nabíjacie puzdro
Typ batérie: Li-Ion polymér
Vstupné napätie: slúchadlo 5 V - 100 mA
puzdro 5 V - 500 mA
Výstupné napätie: 5 V - 150 mA
Dotykové ovládanie: áno
Vodeodolnosť: IPX5
Kompatibilita: Android/iPhone (iOS)
Rozmery: slúchadlo 39 x 16,3 x 18 mm
puzdro 69,5 x 56 x 27,8 mm
Hmotnosť: 3,8 g (každé slúchadlo)
puzdro 45,8 g

Obsah predajného balenia:

  • 1x Pár slúchadiel
  • 1x Nabíjacie puzdro
  • 1x Nabíjací kábel
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách