Microsoft Xbox Bezdrôtový ovládač, zlatý tieň (Špeciálna Edícia)

69,99 €
64,99 €
Cena bez DPH: 54,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 467898
Microsoft

Microsoft Xbox Bezdrôtový ovládač, zlatý tieň (Špeciálna Edícia) [QAU-00122]

Zažiarte s novým bezdrôtovým ovládačom Xbox - Gold Shadow Special Edition s neprehliadnuteľným zlato-čiernym metalickým povrchom!

Ovládač bude vaším elegantným kúskom v hre na konzole, počítači alebo na mobilnom zariadení, v žiarivom zlatom prevedení sa stane klenotom každej kolekcie.
Ovládač prichádza so všetkými kľúčovými funkciami, ktoré hráči súčasnej generácie očakávajú. Kovovo zlatý hybridný D-Pad poskytuje hladký dotyk, pogumované postranné rukoväte s čiernym diamantovým vzorom a textúrovaná rukoväť na spúšťoch, nárazníkoch a zadnom puzdre poskytujú zase dodatočnú podporu potrebnú na udržanie kontroly v náročných herných momentoch.



Vylepšený dizajn: Zažite vyššie pohodlie počas hrania. Pogumované postranné rukoväte s čiernym diamantovým vzorom zaujmú nielen svojím dizajnom, ale poskytnú komfort, ktorý pri hre potrebujete. Samozrejmosťou je textúrovaný povrch spúští, palcových ovládačov a spodného krytu a kovovo zlatý hybridný D-pad.

Kompatibilita: Ovládač je kompatibilný s konzolami Xbox One a Xbox Series, Windows PC, iOS a Android (niektoré funkcionality však nie sú podporované). Ovládač má tiež 3.5 mm jack na pripojenie stereo slúchadiel.

Share Button: S pomocou zdieľacieho tlačidla okamžite zachytíte a zazdieľate snímky obrazovky či nahrávky.

Prepínajte zariadenie: Ľahko spárujte a prepínajte medzi zariadeniami vrátane Xbox Series X, Xbox Series S, Windows PC, Android a iOS. Zapojte ľubovoľnú kompatibilnú náhlavnú súpravu pomocou 3,5 mm stereo konektoru.



Technická špecifikácia
Konektivita: Bluetooth
Kompatibilita: Xbox Series X, Xbox Series S, Windows 10/11, Android a iOS
Výdrž batérie: 40 hodín


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách