Microsoft Xbox Bezdrôtový ovládač (Remix Špeciálna Edícia) + Xbox Play & Charge Kit

84,99 €
72,99 €
Cena bez DPH: 60,83 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 460848
Microsoft

Microsoft Xbox Bezdrôtový ovládač (Remix Špeciálna Edícia) + Xbox Play & Charge Kit [QAU-00114]

Pozdvihnite úroveň vášho hrania vďaka vylepšeniam a širokej kompatibilite nového Xbox ovládača v tejto špeciálnej edícii.
Exkluzívne iba v PGS!


Vyskúšajte bezdrôtový ovládač Xbox Remix Special Edition, s modernizovaným dizajnom, vyladenou geometriou a výdržou batérie až 40 hodín pre väčšie pohodlie počas hrania. Ovládač obsahuje regenerované plasty, pričom jedna tretina je vyrobená z prebrúsenia a regenerovaných materiálov.

  • Navrhnuté s ohľadom na Zem
    Zmiešanie PCR živíc s prebrúsením pozostávajúcim z vopred vylisovaných farebných častí vytvára vlastné farby v zemitých tónoch s jemnými variáciami, vírením a textúrou, ktoré sú pre Xbox prvé svojho druhu – čo dáva každému ovládaču špeciálnej edície Remix vlastný vzhľad a dojem.

  • Udržateľnosť na Xboxe
    Misiou Xbox tímu je prinášať radosť a komunitu hrania každému na planéte, ale je dôležité, aby to bolo s ohľadom na starostlivosť o planétu. Xbox pracuje na znížení vplyvu na životné prostredie a vytvára príležitosti pre hráčov, aby robili rozhodnutia, ktoré môžu znížiť ich vplyv na životné prostredie pri hraní hier.



    Vylepšený dizajn: Nový ovládač prichádza s tvarovaným dizajnom a vylepšenou geometriou, ktoré zabezpečia vyššie pohodlie počas hrania. Samozrejmosťou je textúrovaný povrch spúští, palcových ovládačov a spodného krytu a hybridný D-pad.

    Konektivita: Ovládač je kompatibilný s konzolami Xbox One a Xbox Series. Pomocou Bluetooth je možné ho prepojiť s Windows 10 PC, iOS a Android (niektoré funkcionality však nie sú podporované). Ovládač má tiež 3.5 mm jack na pripojenie stereo slúchadiel.

    Share Button: Vyskúšajte tiež novinku v podobe zdieľacieho tlačidla, s ktorým poľahky zachytíte a zazdieľate snímky obrazovky či nahrávky.

    Hrajte a nabíjajte zároveň: Toto balenie obsahuje Microsoft Xbox Play & Charge Kit - dobíjateľnú batériu s USB-C káblom, ktorá je plne nabitá už za 4 hodiny a umožní vám hrať sa aj počas dobíjania.



    Technická špecifikácia
    Konektivita: Bluetooth
    Kompatibilita: Xbox Series X, Xbox Series S, Windows 10/11, Android a iOS
    Výdrž batérie: 40 hodín


  • Obsah predajného balenia

    • Bezdrôtový ovládač Xbox
    • Xbox Play & Charge Kit
    • Kábel USB-C
    • Dokumentácia

    Produktové video


    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách