Minecraft + 3500 Minecoins Xbox Series X|S

Cena s DPH
29,99 €
Cena bez DPH: 24,99 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 390742
MicrosoftEN dabing

Minecraft + 3500 Minecoins [Xbox Series X|S]


Minecraft, jedna z najznámejších hier prichádza na Xbox One ako Starter Collection.

Hra vydaná v roku 2011, je takzvaný sandbox od Mojang Studios. Vytvoril ju Markus "Notch" Persson v jazyku Java. Po prvých testovacích verziách bol plne vydaný v roku 2011 s Jensom "Jeb" Bergenstenom ako hlavným vývojárom. S viac ako 300 miliónmi predaných kópií a takmer 140 miliónmi aktívnych hráčov mesačne od roku 2023, sa stal Minecraft najpredávanejšou videohrou v histórii.

O hre

  • Príbeh
    V hre Minecraft hráči objavujú trojrozmerný svet s jedinečným pixelovým dizajnom a nekonečným terénom. Sú schopní zbierať suroviny, vyrábať predmety a budovy, ako aj bojovať s nepriateľmi alebo spolupracovať so spoluhráčmi. Existujú rôzne herné režimy, ako je prežitie, kde musia hráči získať zdroje na budovanie a prežitie, alebo kreatívny režim, kde majú neobmedzené zdroje a možnosť lietať. Komunita ponúka rôznorodý obsah vytvorený hráčmi, ako sú modifikácie, servery a balíčky textúr, ktoré obohacujú herný zážitok. Príbeh Minecraftu je v podstate jednoduchý - dostať sa do End-u a zabiť Ender Draka. Všetko iné čo budete robiť je však založené na vašej slobode a tvorivosti. Budete mať možnosť si vybudovať vlastný svet podľa svojich predstav a fantázie. Minecraft sa stáva miestom, kde sa hráči stretávajú, spolupracujú a vytvárajú rozsiahle a fantastické svety plné dobrodružstva a možností.

  • Prispôsobené na Xbox
    Pre Xbox One je dostupná graficky vylepšená verzia hry s optimalizovaným ovládaním pre herný ovládač. Pohyb v inventári a navigácia po menu sú intuitívne a plynulé, čo zlepšuje herný zážitok. Hráči sa môžu tešiť na možnosť hrať až štyria na jednej konzole alebo až osem v online režime, čo pridáva spoločenský rozmer a zábavu do hry.

Obsah Starter Collection


    • LittleBigPlanet Mash-Up
      Je tematický obsahový balík, ktorý do Minecraft prináša prvky z populárnej hernej série LittleBigPlanet. Obsahuje postavy, textúry, hudbu a ďalšie prvky inšpirované roztomilým a kreatívnym svetom LittleBigPlanet. Hráči môžu využiť tieto prvky na prispôsobenie svojho herného zážitku v Minecrafte, budovanie vlastných úrovní, dobrodružstiev a tvorivých diel s pôvabným a nápaditým štýlom LittleBigPlanet.

  • Greek Mythology Mash-Up
    Je to obsahový balík pre hru Minecraft, ktorý prináša do hry prvky a tématiku gréckej mytológie. Obsahuje nové postavy, textúry, predmety a svety inšpirované gréckymi bájami a mýtmi. Hráči môžu využiť tieto prvky na vytváranie vlastných príbehov, dobrodružstiev a svetov v Minecrafte, ktoré sa odohrávajú v prostredí gréckej mytológie.

  • Skin Pack 1
    Skin Pack 1 pre hru Minecraft je balíček obsahujúci rôzne dizajny postáv, nazývané "skiny", ktoré hráči môžu použiť na personalizáciu vzhľadu svojich postáv v hre. Tento balíček obsahuje široký výber štýlov a postáv, od bežných ľudských postáv až po fiktívne postavy a známe postavy z hier, filmov a televíznych programov. Skin Pack 1 umožňuje hráčom vytvoriť unikátne a zábavné postavy, ktoré vyjadrujú ich osobnosť alebo záľuby prostredníctvom ich Minecraftového avataru.

  • City Texture Pack
    Je textúrový balíček pre hru Minecraft, ktorý mení vzhľad herného prostredia a objektov, aby vyzerali ako moderné mestské prostredie. Tento balíček pridáva do hry nové textúry budov, ulíc, vozidiel a ďalších prvkov, čo umožňuje hráčom vytvárať a preskúmavať mestské scenérie s realistickým vzhľadom. City Texture Pack je ideálny pre tých, ktorí chcú budovať moderné mestá, a pridáva novú estetiku a atmosféru do herného sveta Minecraftu.

Trailer na Xbox

Trailer na posledný update


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách