Figúrka Mini Epics Vecna (Stranger Things)

42,99 €
29,99 €
Cena bez DPH: 24,99 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 455260
WETA

Figúrka Mini Epics Vecna (Stranger Things) [WETA]

Originálna zberateľská figúrka Vecna zo svetoznámeho seriálu Stranger Things zaručene nesmie chýbať vo Vašej zbierke!

  • Stranger Things
    Seriál Stranger Things vznikol ako pocta osemdesiatkovým sci-fi a hororom. Odohráva sa v meste Hawkins v Indiane začiatkom 80. rokov 20. storočia. V prvej sérii, ktorej dej začína v novembri 1983, sa divák zoznámi s partiou kamarátov - chlapcov, z ktorých jeden sa záhadne stratí. Po pátraní po ňom začne odhaľovať mesto svoje záhady, medzi ktoré patria aj tajné experimenty, desivo nadprirodzené sily a jedna malá, podivná dievčina. Nechajte sa vtiahnuť do napínavého deja, všetkých sérií, sledujte, ako sa vyvíjajú udalosti a aký dopad má svet zvaný "Upside down" a jeho nástrahy na obyvateľov Hawkinsu.

  • O postave
    Vecna, hrôzostrašné vnímajúce stvorenie spojené s Upside Down, malo skromný pôvod ako ľudský Henry Creel. Vecna je hlavným antagonistom zo štvrtej série Stranger Things. Po presťahovaní sa do nového domova v Hawkins v marci 1959 mladý Henry zistil, že má pozoruhodné psychokinetické schopnosti a dokáže zmeniť vnímanie ostatných. Henry, motivovaný mizantropickou a nihilistickou filozofiou, použil svoje schopnosti na psychologické mučenie svojej rodiny, nakoniec zabil svoju matku a sestru a potom obvinil svojho otca za tieto zločiny, ktoré ho priviedli k šialenstvu. Tieto udalosti vzbudili záujem Dr. Martina Brennera, ktorý ho vzal do Hawkins National Laboratory, aby ho študoval; Henry bol označený ako 001 a stal sa prvým testovacím subjektom v laboratóriu.

  • Vecna zo štvrtej série
    V štvrtej sérii sa zoznamujeme nielen s históriou Eleven, ale aj Henryho (Vecnu), ktorí sa stretli pred rokmi v laboratóriách. Henry oklamal Eleven, ktorá prostredníctvom svojich schopností odstránila čip, ktorý Henryho schopnosti potláčal. V návale hnevu potom zabil všetky ostatné deti v laboratóriu okrem Eleven, ktorá ho premohla a poslala ho cez bránu do Upside Down dimenzie, kde sa z neho nakoniec stala bytosť známa ako Vecna. Napriek snahe skupiny tínedžerov, sa však Vecnu nepodarilo úplne zničiť a oslobodiť mesto od nadprirodzených síl. Ako to však všetko dopadne sa dozvieme asi až v nasledujúcej sérii. V dospelosti postavu stvárňuje Jamie Campbell Bower a ako chlapca Raphael Luce.

  • Originálna figúrka
    Figúrka od Weta Workshop zobrazuje záporného hrdinu Vecnu, ako ste ho mohli vidieť v štvrtej sérii Stranger Things - hrôzostrašného kostlivca pokrytého odhalenými časťami svalov. Prémiová štylizovaná vinylová figúrka s dôkladným spracovaním detailov a aplikácií bude skvelým doplnkom do každej zbierky fanúšikov Stranger Things. Vyrezal Mauro Santini, umelecký riaditeľ Weta Workshop MINI EPICS.

Vlastnosti figúrky

  • Oficiálne licencovaný produkt
  • Výška cca 17 cm
  • Vyrobené z kvalitného vinylu
  • Detailné záhyby a textúry tkanín
  • Autenticky podrobná figúrka
  • Vypracované na základe seriálovej predlohy
  • Vyrezal Mauro Santini, umelecký riaditeľ Weta Workshop Mini Epics

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách