Mini Motor Racing X PS4

29,99 €
25,99 €
Cena bez DPH: 21,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 408592
PerpEN dabing

Mini Motor Racing X [PS4]

Popadnite ovládač alebo si nasaďte VR headset a ponorte sa do vysokooktánového šialenstva v Mini Motor Racing X! Bojujte o poriadny vrece peňazí a právo sa chváliť v rámci pretekov vo viac ako päťdesiatich nádherných prostrediach. Užite si jazdu po tropických ostrovoch, preháňajte sa pomocou nitra v neónom ožiarených mestách, dobyte svet a ukážte všetkým, že ste kráľ mikro autíčok!

  • Klasický režim kariéry v Mini Motor je späť a prináša stovky závodov, desiatky odomykateľných áut a vylepšenia a 4 diabolské turnaje, ale to nie je všetko. MMRX prichádza s palebnou silou v novom režime Type-X! Strieľajte rakety, nášľapné míny a dokonca hurikány na nič netušiaceho súpera, zatiaľ čo si budete brázdiť cestu k víťazstvu v tomto novom bojovom režime.
  • Dávate prednosť rýchlopalnej akcii? Vyzvite kamarátov či náhodných hráčov na online preteky alebo si urobte rekord v Bumber Ball. Alebo si pozvite kamaráta a zahrajte si celý režim kariéry v lokálnej kooperácii pre dvoch hráčov. V MMRX záleží len na vás.
  • Zahrajte si obrie šampionáty a 52 jedinečných živých prostredí, z ktorých každé má niekoľko variantov pre počasie a dennú dobu.
  • Rovnaká dynamická závodná akcia, ale s pridaným chaosom kvôli zbraniam. Dostupný pre režim kariéry aj bežné preteky pre viac hráčov.
  • Odomknite si desiatky áut a potom ich pomocou vyhratých peňazí premeňte na výkonné beštie.
  • Kompletná podpora hry pre VR aj mimo VR na PlayStation 4, hra viacerých hráčov je možná aj medzi nimi.
  • Ponorte sa do PSVR ako nikdy predtým. MMRX získalo nový dizajn a vylepšenia pre PlayStation VR, aby vdýchlo život kompletnému hernému zážitku v nových rozmeroch a herných režimoch.
  • Kompletná online hra až pre štyroch hráčov a lokálny kooperatívny režim kariéry.



    Online multiplayer vyžaduje predplatné do služby PlayStation Plus!

    Online multiplayer vyžaduje pripojenie k sieti internet!


    Hra podporuje PlayStation VR a PlayStation kameru pre PS4
    .



  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách