Monitor DELL P2722H Monitor 27" IPS FHD 1920x1080 16:9 60Hz 300cd 5ms HDMI DP VGA USB

predĺžená záruka na tento produkt je 3 mesiacov
3
269 €
194,99 €
Cena bez DPH: 162,49 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 431378
Dell

Monitor DELL P2722H Monitor 27" IPS FHD 1920x1080 16:9 60Hz 300cd 5ms HDMI DP VGA USB [210-AZYZ]

Štýlový a spoľahlivý

Dell P2722H je zhmotnením všetkého, čo náročný používateľ čaká od progresívne navrhnutého monitora. Jeho dizajn je mimoriadne elegantný, kombinácia ultra-úzkych rámčekov v harmónii so štýlovým stojanom oživí každý interiér. Obrazovka s Full HD rozlíšením a inovatívnou technológiou ComfortView Plus vdýchne život a presnosť každej z farieb. Ergonomické spracovanie zaisťuje, že si monitor môžete bez problémov prispôsobiť obrazu svojmu - nakláňajte, otáčajte, upravujte výšku. Celkovú funkčnosť tohto inovatívneho monitora dokresľuje Dell Display Manager, ktorý vám prináša nespočet intuitívnych funkcií na uľahčenie a zefektívnenie vašich pracovných činností.

O produkte

  • Pôsobivý vizuál, pôsobivý výkon
    Monitor ponúka konzistentné farby v širokých pozorovacích uhloch s technológiou IPS a rozlíšením 1920 x 1080 (Full HD). Trojstranný ultratenký rámik krytu vám umožní pracovať s neprerušovaným pohľadom na viacerých obrazovkách. A keď použijete dva monitory súčasne, môžete zvýšiť svoju produktivitu až o 18%. Je ideálny pre prácu v kancelárii, či formou home office, prezeranie videí a fotografií, multitasking, prezetnácie,videokonferencie, aj surfovanie na internete.

  • Prispôsobiteľný monitor pre vaše každodenné potreby
    Pohodlie pri práci je kľúčové. Naklápajte, natočte zvisle či do strany a nastavte výšku vášho monitora tak, aby vám vyhovoval vo všetkých smeroch. Nastavenie výšky do až 150 mm umožní dokonalé nastavenie na mieru akejkoľvek pracovnej doske, vďaka čomu budete mať počas práce dokonalé držanie tela. Konštrukcia s rámikom s tromi ultra tenkými stranami potom umožní vychutnať si nerušený pohľad na pracovnú plochu v prípade nasadenia hneď niekoľkých monitorov.

  • Špičková konzistencia farieb
    Či už potrebujete pracovať alebo sa chcete baviť, zásluhou technológie IPS budete sledovať vždy konzistentné žiarivé farby zo širokého pozorovacieho uhla. S 99 % pokrytím farebného priestoru sRGB získate presné farby, ktoré budú zodpovedať pôvodnému zámeru ich autora.

  • Produktivita na všetkých úrovniach
    Organizujte niekoľko aplikácií alebo viac obrazoviek s 38 prednastavenými oddielmi okna a možnosťou prispôsobiť až 5 okien a vylepšite svoj multitasking na maximum s Easy Arrange. Funkcia automatického obnovenia si pamätá, kde ste naposledy skončili – aj po odpojení napájania. Ešte viac času ušetria klávesové skratky, ktoré tiež prispejú k oveľa ľahšiemu nastaveniu správy zobrazenia. To všetko a oveľa viac s aplikáciou Dell Display Manager.

  • Zelená kam sa pozriete
    Hoci je monitor Dell P2722H ladený do čierno-striebornej kombinácie farieb, bez pochýb je možné ho nazvať aj zeleným. Tento monitor totiž spĺňa najnovšie ekologické a regulačné štandardy, akými sú EnergyStar, EPEAT Gold aj TCO Certified Edge Displays. Aby sa znížil dopad výroby na životné prostredie je monitor dodávaný v krabici z aspoň 75 % recyklovanej lepenky, a navyše absolútne bez polystyrénu. Súčasťou výbavy monitora je taktiež funkcia PowerNap, ktorá uspáva monitor vždy, keď ho práve napoužívate.

  • Stará sa o váš zrak
    Inteligentná technológia ComfortView Plus nezaisťuje len dych vyrážajúcu presnosť farieb, ale stará sa aj o to, aby bolo vašim očiam dodávaná maximálna starostlivosť. Vďaka eliminácii emisií modrého svetla budú vaše oči svieže aj pri dlhej práci. Sprostredkuje vám dokonalý pohľad a zároveň sa stará o váš zrak – to je inovatívny monitor Dell P2722H.
DELL-P2722H


Kľúčové vlastnosti

  • Pracovný monitor s displejom s uhlopriečkou 27"
  • Full HD rozlíšenie
  • Technológia IPS so špičkovým podaním farieb a širokými pozorovacími uhlami
  • Ergonomický stojan s možnosťou nastavenia výšky a režimom PIVOT
  • Nízka spotreba elektrickej energie
  • USB hub na pripojenie periférií

Technická špecifikácia
Základné parametre
Uhlopriečka 27"
Rozlíšenie 1920 x 1080 (Full HD)
Typ IPS
Povrch antireflexný
Frekvencia 60 Hz
Doba odozvy 5 ms
Pomer strán 16:9
Rozteč bodov 0,311 mm
Jas 300 cd/m2
Podpora farieb 16,7 miliónov
Vlastnosti obrazovky
Uhol horizontálneho pohľadu 178°
Uhol vertikálneho pohľadu 178°
Tvar obrazovky rovná
Výbava
Reproduktory nie
Vstupy/výstupy 1 × HDMI 1.4 (HDCP 1.4)
1 × DisplayPort 1.2 (HDCP 1.4)
1 × VGA)
1 × SuperSpeed USB 5 Gb / s (USB 3.2 1. generácie) pre pripojenie k počítaču
4 × SuperSpeed USB 5 Gb / s (USB 3.2 1. generácie)
Ostatné
Výškovo nastaviteľný áno
Pivot áno
Montáž na stenu áno
Rozmery pre VESA držiak 100 x 100
Spotreba 15 W
Rozmery produktu 609,9 x 534,2 x 190,1 mm
Hmotnosť so stojanom 6,77 kg
bez stojanu 4,38 kg

Obsah balenia:

  • Dell Monitor
  • DP kábel
  • VGA kábel
  • HDMI kábel
  • USB kábel
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách