Monitor Samsung Odyssey Ark G97NC 55" UHD

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
Cena s DPH
2 844,99 €
Cena bez DPH: 2 370,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
228 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
439 €
Predĺžená záruka o 1 rok
183 €
Predĺžená záruka o 2 roky
304 €
Kód produktu: 471603
Samsung

Monitor Samsung Odyssey Ark G97NC 55" UHD [LS55CG970NUXDU]



Zakúpením tohto produktu získajte kód na získanie 1 zo 4 skvelých hier zadarmo. Kód hry Vám bude doručený samostatným e-mailom po dokončení objednávky.


Akcia začína 4.3.2024 a platí do 30.6.2024 alebo do vypredania zásob Produktu („Doba trvania“). Promo kód k Darčeku je možné uplatniť najneskôr do dňa 30. 8. 2024


Pre získanie darčeka postupujte podľa krokov nižšie:
  • 1. Navštívte https://pickyourgame.ubi.com
  • 2. Prihláste sa so svojím existujúcim účtom Ubisoft alebo vytvorte svoj nový účet.
  • 3. Zadajte promo kód, ktorý ste dostali, vyplňte požadované informácie o produkte a potvrďte.
  • 4. Krátko potom dostanete potvrdzovací e-mail a nájdete kópiu digitálnej hry, ktorú ste si vybrali vo svojom klientovi PC Ubisoft Connect.
  • 5. Hra, ktorú ste vybrali, je pripravená na stiahnutie.




  • S monitorom Samsung Odyssey Ark G97NC 55" si vychutnáte hranie v špičkovej kvalite obrazu s UHD rozlíšením 3840 x 2160. VA panel tohto prehnutého herného monitora poskytuje vynikajúcu reprodukciu farieb a široké pozorovacie uhly. Maximálny pôžitok z hier v rýchlom tempe vám zaistí vysoká obnovovacia frekvencia 165 Hz , ktorej výsledkom je nádherne plynulý obraz, ideálny pre seriózne hranie, streamovanie a produktivitu.

    O produkte

    • Ohromte svoje zmysly
      Straťte sa v autentickom obraze plnom farieb. Ohromujúce rozmery 55" displeja vás pohltia a prinesú adrenalínom naplnené sledovanie akéhokoľvek obsahu. Vylepšené zakrivenie s hodnotou 1000R ohúri vaše periférne videnie a vtiahne vás ešte hlbšie v ústrety neobyčajným virtuálnym zážitkom.
    • Pozrite sa na svoju hru z iného uhla
      So zariadením Odyssey Ark 4K máte všetko pod kontrolou. Jednoducho otočte displej do režimu Cockpit pomocou výškovo nastaviteľného stojana s funkciou pivot a vytvorte si optimálnu zobrazovaciu plochu pre akúkoľvek príležitosť. To, spoločne s ambientným podsvietením Eclipse Lighting, prinesie úplne novú úroveň vizuálnych zážitkov.
    • Exkluzívne ovládanie na dosah ruky
      Užite si maximálne jednoduché nastavenie vášho monitora so solárnou energiou napájaným ovládaním, vytvoreným exkluzívne pre Ark. Ark Dial vám umožní okamžitý prístup k jednotlivým funkciám monitora, vrátane rýchlej zmeny pozície samostatných okien Flex Move Screen, funkcie Multi View, rýchleho nastavenia a prístup k rozhraniu Game Bar. S Ark budete vždy pánmi svojej hry.
    • Obohaťte svoj multitasking ďalšími vstupmi
      Pripojte sa a sledujte až 4 obrazovky naraz s vylepšenou funkciou Multi View – sústreďte sa na hru na jednej obrazovke, spojte sa s priateľmi na ďalšej a hľadajte tie najlepšie stratégie – bez káblov a neporiadku.
    • Všetko na jednom mieste
      Ovládacie centrum vám poskytuje úplnú kontrolu. Presúvajte kurzor cez displeje všetkých pripojených zariadení na samostatnej obrazovke Odyssey Ark použitím jedinej myši a klávesnice a zároveň tak ovládajte ďalšie zariadenie.
    • Technológia Quantum Matrix
      Obraz, ktorý fascinuje. Spojenie revolučnej technológie Quantum Matrix a obrazových bodov nasvietených pomocou Quantum Mini LED vytvára dokonale kontrolovaný jas a perfektný kontrast pre jasný a maximálne prirodzený obraz. Pokročilé 14-bitové riadenie podsvietenia, plne kompatibilné so štandardom HDR, potom zaistí neprekonateľný dojem zo sledovania.
    • 4K zážitok vylepšený pomocou AI
      Užite si zážitky ako z kinosály rovno u vás doma. Kombináciou 20 viacúrovňových neurálnych sietí dokáže procesor poháňaný umelou inteligenciou analyzovať jednotlivé snímky a obnoviť každý detail – pixel za pixelom. Zároveň automaticky upravuje jas, zosilní kontrast a zvýši rozlíšenie akéhokoľvek, práve sledovaného obsahu.
    • Viac detailov prinesie náskok pred konkurenciou
      Preskúmajte každý detail v jeho plnej kráse. Od temných tieňov až po slnkom zaliate scény, dynamický kontrast 1 000 000 : 1 zaisťuje lepšie vyjadrenie farebných odtieňov a hĺbky. Získajte výhodu nad nepriateľmi s podporou štandardu HDR10+, ktorý sa v reálnom čase prispôsobuje jednotlivým hrám, aby vám zobrazil aj ten najmenší detail, ktorý vo výsledku môže viesť priamo k víťazstvu.
    • Dokonalá koncentrácia, minimum odleskov
      Zamerajte sa na to dôležité. Matný obraz sa postará o perfektné zobrazenie bez akéhokoľvek rozptyľovania, pretože neodráža, ale absorbuje všetko prirodzené aj umelé svetlo vo svojom okolí. Vy sa tak budete môcť sústrediť aj počas tých najtuhších bitiek a najťažších úrovní.
    • Straťte sa vo vlnách pohlcujúceho zvuku
      Štyri rohové reproduktory a dva centrálne woofery prinášajú 2.2.2-kanálový zvuk s výkonom 60 W a najnižšími 45 Hz tónmi na akomkoľvek hernom displeji či soundbare. Funkcia AI Sound Booster a Dolby Atmos následne zážitok posunú na novú úroveň, pričom vás úplne pohltí priestorový zvuk, ktorý dokonale doplní vaše dobrodružstvo vo fascinujúcich virtuálnych svetoch.
    • Špičkové 4K hranie vo vysokých rýchlostiach
      Porazte každého nepriateľa, dokonca aj v extrémne rýchlych situáciách. Obnovovacia 165 Hz frekvencia sa postará o nežiaduce oneskorenie pri vstupe a prinesie úžasnú hrateľnosť s ultraplynulou akciou. Odhaľte nepriateľa s výnimočnou presnosťou s 1 ms odozvou, lepším pohybom myši a stabilnými snímkami bez rozmazania.
    • AMD FreeSync Premium Pro
      Naskočte do poriadne rýchlej akcie. Variabilná obnovovacia frekvencia (VRR) a technológia AMD FreeSync Premium Pro zjednotia snímky grafickej karty a monitora, čím efektívne eliminujú trhanie, oneskorenie a artefaktizáciu obrazu. Rýchla akcia a komplexné herné scény, tak budú úplne stabilné a bez nežiaduceho sekania, čo zásadným spôsobom zvýši vašu hernú efektivitu.
    • Gaming Hub
      Rozhranie Gaming Hub vám umožní okamžitý prístup k najlepším streamovacím službám, titulom z PC a obľúbeným herným konzolám. Plynulé vizuály a rýchly gaming prinášajú technológie pokročilého streamovania spoločnosti Samsung. Bez sťahovania či obmedzenia zostávajúcim voľným miestom úložiska – jednoducho zapnite Ark a hrajte.
    • Zážitok na úrovni Smart TV
      Odpočiňte si od herného maratónu a relaxujte pri obľúbených streamoch jednoduchým pripojením monitora k sieti Wi-Fi. Služba Samsung TV Plus takisto ponúka bezplatný živý obsah a obsah na vyžiadanie, a to bez nutnosti akéhokoľvek sťahovania alebo registrácie. Sprievodca Universal Guide poskytuje personalizované odporúčania obsahu.
    • Game Bar
      Získajte okamžitú kontrolu nad herným nastavením. Teraz budete môcť zobraziť dôležité funkcie a ukazovatele – FPS (počet snímok za sekundu), HDR (Vysoký dynamický rozsah) a VRR (Variabilná obnovovacia frekvencia). Optimalizujte dĺžku odozvy, pomer strán a režim obrazu použitý pre jednotlivé hry bez toho, aby ste museli práve ukončovať svoj rozohraný víťazný zápas

    Technická špecifikácia

    Displej
    Veľkosť: 55"
    Rozlíšenie: 3 840 × 2 160 (UHD)
    Pomer strán: 16:9
    Zakrivenie: 1000R
    Uhol sledovania: 178° (H) /178° (V)
    Typ panelu: VA
    Jas: 600 cd/m2
    Kontrast: statický 1 000 000:1 (statický)
    Čas odozvy: 1 ms (GTG)
    Obnovovacia frekvencia: 165 Hz
    Počet farieb: Max. 1 bil.
    Výbava
    Bezdrôtový displej: áno
    Konektory: 1 x DP 1.4
    3 x HDMI (2x 2.1, 1x 2.0)
    1 x vstup pre slúchadlá
    2 x USB port
    RJ-45
    WiFi: WiFi 5
    Bluetooth: 5.2
    Funkcie, technológie: HDR10+ Gaming
    Režim šetrenia zraku
    Senzor Eco Light
    Virtual AIM Point
    Technológia Flicker-free
    Quantum Dot Color
    Herný režim
    Certifikácia pre systém Windows
    FreeSync Premium Pro
    Funkcia Časovač vypnutia Plus
    Game Bar 2.0
    Ultrawide Game View
    Adaptive Picture
    Gaming Hub
    KVM Switch
    HDMI-CEC
    Smart funkcie: TV Plus (GB, FR, DE, IT, ES, CH, AT, NL, SE, NO, DK, FI, PT, IE, BE, LU)
    Univerzálny sprievodca (GB, FR, DE, IT, ES)
    Alexa (GB, DE, FR, IT, ES, AT, IE)
    Video Communication
    Web Service - Microsoft 365
    SmartThings Hub
    Multi Device Experience - Mobile to Screen, Screen initiate mirroring, Screen Sound to Mobile, Sound Mirroring, Wireless On
    Wireless DeX
    My Contents
    Multi View
    Smart Calibration - Basic
    NFT - Nifty Gateway
    Tap View
    Remote Access
    Reproduktor: áno, 60 W
    Typ stojana: HAS PIVOT
    Nastavenie výšky: Landscape : 0~270 mm (± 5 mm)
    Portrait : 0~30 mm (± 5 mm)
    Nastavenie náklonu: Landscape : -10° (± 2°) ~ 10° (± 2°)
    Portrait : -13° (± 2°) ~ 10° (± 2°)
    Pivot: -90° (±2°) ~ 90° (±2°)
    Pripevnenie na stenu: áno, 200 x 200
    Napájanie
    Zdroj napájania: AC 100~240 V
    Typ: Interný adaptér
    Spotreba energie: 80 W
    Energetická trieda: G
    Ostatné
    Rozmery 1 174,8 × 1 102,0 × 379,0 mm so stojanom
    1 174,8 × 704,8 × 251,8 mm bez stojana
    Hmotnosť: 41,5 kg s podstavcom
    21,1 kg bez podstavca

    Obsah predajného balenia:

    • Monitor
    • Napájací kábel
    • HDMI kábel
    • Diaľkové ovládanie
    • Dokumentácia


    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách