Monster Hunter Rise: Sunbreak Nintendo SWITCH

69,99 €
59,99 €
Cena bez DPH: 49,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 444112
NintendoEN dabing

Monster Hunter Rise: Sunbreak [NSW]

Monster Hunter Rise: Sunbreak je masívna expanzia úspešnej akčnej RPG Monster Hunter Rise.

Prinesie množstvo nového obsahu a výziev. Obsahuje vylepšenú hrateľnosť, svižný súbojový systém, jedinečné nové príšery a lokality lovu. A s nimi aj novú úroveň obtiažnosti v podobe úloh Master Rank.

Ako lovec, ktorý zachránil Kamuru pred nešťastím sa teraz musíte vydať do vzdialených končín Elgada Outpost, ktoré sužuje nový zlovestný nepriateľ - starší drak Malzeno! Dedina Kamura žije konečne v mieri, ale ťažko nadobudnutý pokoj naruší nečakané objavenie sa vlčieho netvora Lunagarona v ruinách svätyne.

V ruinách svätyne sa zoznámite s Lady Fiorayne, rytierkou Kráľovského rádu. Fiorayne požiada o pomoc, aby ste zistili, prečo sú príšery z kráľovstva agresívne a napádajú územia vrátane Kamury. Zjednotení v misii sa vydáte na ďalekú základňu Elgado Outpost, kde po príchode zistíte, že abnormálne udalosti ohrozujúce kráľovstvo sú spôsobené Malzenom, Lunagaronom a Garangolmom - strašnými príšerami, ktoré sú známe ako Three Lords. Okrem týchto nových nepriateľov musíte čeliť aj nepriateľom starým...



Súvisiace produkty (1)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách