MotoGP 23 Nintendo SWITCH

Po dohraní odkúpime naspäť
39,99 €
33,99 €
Cena bez DPH: 28,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 460575
MilestoneEN dabing

MotoGP 23 [NSW]

Balenie neobsahuje médium a vyžaduje pripojenie ku sieti internet, kde si stiahnete hru pomocou kódu, ktorý je súčasťou balenia.


O hre

AKCIA ZO SKUTOČNÉHO ŠAMPIONÁTU V NAJPOKROČILEJŠOM, NAJKOMPLETNEJŠOM A NAJNÁROČNEJŠOM ZÁŽITKU S MotoGP VŠETKÝCH DÔB!


Kľúčové vlastnosti

  • MÔŽE BYŤ LEN 1
    Pocit z pretekania po boku tých najúspešnejších šampiónov MotoGP sa vracia späť na trať a prináša novú kapitolu plnú vzrušujúcich nových funkcií! A rovnako ako na konci môže byť len jeden pretekár, ktorý vyhrá šampionát, môže byť čo i len jedna oficiálna videohra MotoGP!

  • OBJAVTE NOVÚ KARIÉRU
    Váš hlavný cieľ je síce stále rovnaký: vyšplhať po rebríčku z Moto3 cez Moto2 až na Olymp MotoGP, ale cesta, ktorú si pre svoju kariéru zvolíte, bola kompletne prepracovaná, aby vám poskytla ten najrealistickejší a najosobnejší zážitok všetkých čias. Vzťah s ostatnými pretekármi bude hrať veľkú úlohu: Rivalita môže mať skutočný vplyv na preteky a nakoniec aj na vašu kariéru, takže dávajte pozor na novú virtuálnu sociálnu platformu v hre… a strážte si chrbát! A rovnako ako v reálnom živote môžu vašu kariéru náhle nakopnúť kľúčové okamihy: toto sú nové body zvratu - skratky, vďaka ktorým budete rýchlejšie prechádzať rôznymi triedami pomocou špeciálnych výziev.

  • VZRUŠENIE PRE KAŽDÉHO
    Či už ste skúsený, ostrieľaný pretekár, alebo idete po dvoch kolách úplne prvýkrát, MotoGP 23 vám dokáže predstaviť zážitok, ktorý bude vždy zábavný a motivujúci. Nový systém neurálnej pomoci je navrhnutý tak, aby analyzoval váš výkon a poskytoval vám v reálnom čase podporu ovládania, bŕzd a plynu. Špeciálna výučba vám umožní dopodrobna preskúmať konkrétne aspekty hry. A potom získajte sebavedomie alebo si zdokonaľte štýl v prestížnej MotoGP Academy, kde sa naučíte všetky triky šampiónov.

  • VŠETKO SA MÔŽE ZMENIŤ
    Veľké víťazstvá nikdy nie sú jednoduché, takže ak si trúfnete na výzvu, bude sa vám páčiť nová funkcia dynamického počasia! Tá do hry vnesie tú najvyššiu úroveň nepredvídateľnosti, pretože suché preteky sa môžu rýchlo zmeniť na mokré peklo. Vyťažte nové pravidlo Flag-to-Flag na maximum, vymeňte si motorku a získajte nad súpermi strategickú výhodu! Keď sa môže zmeniť čokoľvek, je načasovanie kľúčové! Režim Flag-to-Flag a rozdelené obrazovky nie sú dostupné vo verzii pre Nintendo Switch.

  • PEKNE PO VAŠOM
    Váš osobný štýl nie je viditeľný len z toho, ako jazdíte, ale aj vďaka vzhľadu, ktorý si vyberiete! Popustite teda uzdu svojej fantázii a predveďte svoj štýl vďaka nekonečným možnostiam, ktoré vám ponúka náš výkonný grafický editor! Teraz môžete zdieľať svoje výtvory od prvého dňa vďaka funkcii cross-play.

Trailer

Súvisiace produkty (1)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách