MotoGP 24 (Day One Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA MotoGP 24 (Day One Edition) - PS5MotoGP 24 (Day One Edition) - Xbox Series X|S
69,99 €
49,99 €
Cena bez DPH: 41,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 473623
MilestoneEN dabing
PREDOBJEDNÁVKA - plánovaný dátum uvedenia na trh 02. 05. 2024
predobjednajte si tento produkt ešte dnes, a získate
  • Garanciu poradia - predobjednávky sú vybavované v poradí, v akom sú vytvárané
  • Garanciu rýchleho doručenia - tovar Vám zašleme prioritne ihneď po naskladnení
  • Garanciu najnižšej ceny - pokiaľ dôjde k zníženiu ceny predobjednaného produktu
    medzi jeho objednaním a uvedením na trh, bude Vám cena automaticky znížená

MotoGP 24 (Day One Edition) [PS4]

Nájdite v sebe šampióna!


Oficiálne majstrovstvá 2024 priamo vo vašich rukách. Hra ponúka nové funkcie, rivalitu a online súťaže. Naskočte na motorku, zdolajte všetky prekážky a užívajte si oficiálny obsah najnovšej sezóny MotoGP.

Buďte súčasťou svetovej jazdeckej elity a súťažte na najprestížnejších okruhoch po celom svete, získajte titul majstra sveta a stante sa legendou MotoGP. Pridajte sa k miliónom fanúšikov po celom svete a prežite adrenalínové preteky na najvyššej úrovni.

O hre

  • Vaša kariéra, zvraty a výzvy
    Skutoční pretekári čelia ťažkým rozhodnutiam na trati aj mimo nej. Starajte sa o vaše vzťahy s ostatnými pretekármi MotoGP v rámci herného sociálneho prostredia. Priatelia aj súperi vás budú vyzývať rôznymi spôsobmi. Čelte zvratom a ešte ich zdramatizujte. Ak sa vám podarí tieto výzvy zvládnuť skvele, posilníte svoju kariéru v MotoGP. Zažite úplne nový pretekársky trh a vytvorte si najdynamickšiu kariéru všetkých čias. Každá herná sezóna prinesie aktualizácie zostáv a nové scenáre. Ak hľadáte nové výzvy, pripojte sa k novému tímu a dosiahnite víťazstvo. Až do akého bodu ste ochotní zájsť pre slávu?

  • Aj pre začiatočníkov aj pre skúsených jazdcov
    Veterán alebo začiatočník, MotoGP24 vám prináša vzrušujúci zážitok. Systém adaptívnej obtiažnosti vám umožní prispôsobiť úroveň počítačových súperov podľa vášho výkonu počas pretekov a kvalifikačných jázd. Splňujte špeciálne výzvy v MotoGP Academy a zlepšujte svoje jazdné schopnosti prostredníctvom výuky. Ak potrebujete dodatočnú podporu, aktivujte neurálne asistenčné systémy, ktoré vám pomôžu pri zákrutách, brzdení a plyne. S novými funkciami pre hráčov so znevýhodnením, ako je znížená herná rýchlosť, rôznorodé farebné palety pre ľudí s poruchami farbeného videnia a jednou rukou ovládanými možnosťami, je MotoGP 24 hrou pre každého. MotoGP 24 vám ponúka nielen vzrušujúce preteky, ale aj prispôsobiteľný herný zážitok. Bez ohľadu na váš herný štýl alebo schopnosti, táto hra vám umožní plnohodnotne si ju užiť. Systém adaptívnej obtiažnosti je tu pre vás, aby sa zážitok prispôsobil vašim schopnostiam, či už ste nováčikom alebo skúseným jazdcom.

  • MotoGP Stewardi
    Váš počítačový súper prekročil čiaru a nehral férovú hru? Systém riadenia závodu MotoGP Stewards bude trestať všetkých rovnako a nebude rozlišovať medzi ľudskými hráčmi a počítačovými súpermi. Monitoruje preteky aj časové relácie, aby zabezpečil spravodlivý závodný zážitok pre každého. Začínajúc jednoduchým varovaním, táto funkcia bude udeľovať tresty, ako je napríklad návrat na predchádzajúcu pozíciu, dokončenie dlhých kôl alebo časové penalizácie - všetko v závislosti od toho, čo sa stalo na trati.

  • Maximálne custom-izovateľné vizuály
    Váš osobný štýl sa nezrkadlí len v tom, ako sa prezentujete na trati, ale aj vo vašom vlastnom vizuálnom vyjadrení. Užite si voľbu z rôznych možností úpravy vzhľadu vášho jazdca vďaka grafickým editorom. Vytvorte si svoje vlastné pretekárske číslo, štýlové nášivky, farebné nálepky a jedinečnú prilbu. Tieto tvorivé možnosti vám umožnia vyjadriť svoju originalitu a štýl na trati. A to ešte nie je všetko - môžete zdieľať vaše vytvorené diela s ostatnými hráčmi cez funkciu cross-play, ktorá je k dispozícii ihneď od spustenia hry. Takže stiahnite si vaše najobľúbenejšie prvky a pripravte sa na výnimočný zážitok zo závodov.

  • Nové LIVEGPs, Cross-play a rozdelená obrazovka
    Zapojte sa do súťaží na LiveGP a posuňte vaše hranice. Vyzvite ostatných a ukážte, že patríte medzi najlepších. Počas týchto mesačných online turnajov budete zbierať body a stúpať v rebríčkoch. Nájdite si najlepších súperov z celého sveta vďaka funkciám cross-play, ktoré umožňujú hranie naprieč rôznymi platformami. Pozvite si priateľov a urobte si doma závody na rozdelenom displeji, aby ste zistili, kto je skutočným šampiónom.

Crossplay možný len pre PlayStation a Xbox/Online hra nie je dostupná na Nintendo Switch/Cross-play je dostupný medzi konzolami PlayStation a Xbox, nie je dostupný vo verziách na PC a Nintendo Switch.


Bonusový obsah MotoGP 24 Day One Edície

  • DLC Nolan Helmet Liveries
    Tento balíček DLC pridáva 4 špeciálne varianty pre prilbu Nolan X-804 RS Ultra Carbon. Táto prilba a jej varianty budú dostupné v režime kariéry, rýchlych režimoch a v online hre.

  • DLC Test Suits
    Tento balíček DLC pridáva všetky kombinézy v čiernom štýle, ktoré používali pretekári MotoGP počas zimných testov. Tieto dodatočné obleky budú dostupné pre pretekárov MotoGP aj pre vlastných pretekárov v kariérnom režime, v režime Time Attack a pri online hre.

Trailer

TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
EN dabingDE dabing
MotoGP 24 (Day One Edition) - bude dostupný 02.05.2024.

Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách