Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connections (Collector’s Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connections (Collector’s Edition) - PS4Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connections (Collector’s Edition) - PS5Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connections (Collector’s Edition) - XBOX ONE
159,99 €
124,99 €
Cena bez DPH: 104,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
HOME CREDIT AKCIA
Kód produktu: 468798
BandaiEN dabing

Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connections (Collector’s Edition) [NSW]

O hre

Legendárni nindžovia sa opäť stretávajú v novej vzrušujúcej kapitole série STORM! NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS je akčná/bojová hra s dynamickými bitkami nindžov a dvoma rôznymi príbehovými režimami.

Vyberte si z viac ako 130 hrateľných postáv a bojujte v bitkách silných nindžov! Okrem vylepšeného zážitku zo sieťových bitiek umožňuje nový režim Simple hráčom ľahšie vykonávať rôzne kombá nindžucu. Či už sú hráči začiatočníci, alebo experti, všetci si môžu užiť napínavé bitky so svojimi obľúbenými nindžami.

Pripomeňme si cestu dvoch legendárnych nindžov. Hra kombinuje pôvodné scény z anime Naruto s kvalitným bojovým zážitkom od vývojárskeho tímu série STORM a obsahuje hlavné okamihy zo začiatku Narutovho príbehu až do finálnej bitky v sérii. Zahrajte si nový originálny príbeh, kde je Boruto Uzumaki zatiahnutý do veľkej bitky, ktorá sa týka celého sveta nindžov po tom, čo sa stretne s dievčaťom v populárnej online hre.





Obsah balenia "Collector’s Edition":

  • Hra Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connections
  • Exkluzívna súprava figúrok Naruto a Sasuke (20th Anime Anniversary Version)
  • Steelbook
  • Zberateľský Box
  • Špeciálny obojstranný cover

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách