Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connections (Ultimate Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connections (Ultimate Edition) - PS4Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connections (Ultimate Edition) - PS5Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connections (Ultimate Edition) - XBOX ONE
99,99 €
79,99 €
Cena bez DPH: 66,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 468858
BandaiEN dabing

Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connections (Ultimate Edition) [NSW]

O hre

Legendárni nindžovia sa opäť stretávajú v novej vzrušujúcej kapitole série STORM! NARUTO X BORUTO Ultimate Ninja STORM CONNECTIONS je akčná/bojová hra s dynamickými bitkami nindžov a dvoma rôznymi príbehovými režimami.

Vyberte si z viac ako 130 hrateľných postáv a bojujte v bitkách silných nindžov! Okrem vylepšeného zážitku zo sieťových bitiek umožňuje nový režim Simple hráčom ľahšie vykonávať rôzne kombá nindžucu. Či už sú hráči začiatočníci, alebo experti, všetci si môžu užiť napínavé bitky so svojimi obľúbenými nindžami.

Pripomeňme si cestu dvoch legendárnych nindžov. Hra kombinuje pôvodné scény z anime Naruto s kvalitným bojovým zážitkom od vývojárskeho tímu série STORM a obsahuje hlavné okamihy zo začiatku Narutovho príbehu až do finálnej bitky v sérii. Zahrajte si nový originálny príbeh, kde je Boruto Uzumaki zatiahnutý do veľkej bitky, ktorá sa týka celého sveta nindžov po tom, čo sa stretne s dievčaťom v populárnej online hre.





Obsah balenia "Ultimate Edition":

  • Hra Naruto X Boruto Ultimate Ninja Storm Connections
  • Season Pass
  • Season Pass Bonus - Naruto Uzumako (The Great Ninja War> End)
  • Deluxe Edition Bonus - Kakashi Hatake (bez masky)
  • Ultimate Edition Bonus - 5 kostýmov a príslušenstvo (v digitálnej podobe)

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách