Natec Maxi podložka pod myš, motív Universe 800x400 mm

Cena s DPH
14,99 €
Cena bez DPH: 12,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 443625
Natec

Natec Maxi podložka pod myš, motív Universe 800x400 mm [NPO-1299]

Natec UNIVERSE je unikátna podložka pod myš s maxi rozmermi 800x400 mm, na ktorú sa zmestí nielen myš, ale aj klávesnicu, alebo notebook. Vďaka Maxi rozmerom chráni pracovný stôl pred poškodením a jej vysoko-kvalitný povrch a spracovanie zvyšuje presnosť pohybov myši a znižuje trenie medzi myšou a povrchom, čo uľahčuje pohyb.

O produkte

  • Pre myš aj klávesnicu
    Natec UNIVERSE Maxi je unikátna podložka pod myš s veľkými rozmermi 800 x 400 mm, na ktorú sa zmestí nielen myš, ale aj klávesnica, alebo notebook. Vďaka maxi rozmerom chráni pracovný stôl pred poškodením a jej vysoko-kvalitný povrch a spracovanie zvyšuje presnosť pohybov myši a znižuje trenie medzi myšou a povrchom, čo uľahčuje pohyb. Nízky profil podložky 2,5 mm vám pomôže získať jedinečný pocit pohodlia počas jej používania.

  • Jedinečný dizajn
    Unikátny dizajn podložky s potlačou hviezdnej / slnečnej sústavy, ktorá obsahuje napríklad mliečnu dráhu, hviezdne sústavy a iné praktické informácie, oživí každý pracovný priestor. Vďaka nej nielenže je pohyb myši plynulejší, ale tiež pomáha pri práci, štúdiu, či zábave. Tešiť sa môžete na kvalitné spracovanie a potlač s vysokou odolnosťou.

  • Vysokokvalitné spravovanie
    Vrchná vrstva podložky je vyrobená z nepremokavej tkaniny, ktorá zaisťuje vysokú presnosť pohybov myši. Špeciálna impregnácia chráni podložku pred rozliatou kvapalinou, ktorá zostane na jej povrchu a zabráni jej absorpcii do vnútornej vrstvy, čo pomáha udržať podložku v čistote. Zo spodnej strany je vybavená protišmykovou gumovou vrstvou, ktorá zabraňuje jej posúvaniu a šmýkaniu. Vďaka pogumovanej vrstve podložka dokonale priľne k povrchu stola. Obšitie okrajov podložky zaisťuje jej vysokú odolnosť a zamedzuje strapkaniu okrajov pri intenzívnom použití.

  • Univerzálna
    Podložka bezproblémovo spolupracuje so všetkými druhmi myšiek, bez ohľadu na typ senzoru.

Technická špecifikácia
Povrchový materiál Tkanina, guma
Profil nízky
Druh povrchu speed
Vlastnosti protišmyková spodná vrstva, vodeodolná vrchná vrstva
Rozmery 400 x 800 x 2,5 mm

Obsah predajného balenia:

  • Natec Maxi Mousepad UNIVERSE
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách