Need for Speed Hot Pursuit Remastered [ESD MS]

digitálna distribúcia
Cena s DPH
39,99 €
Cena bez DPH: 33,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 437305
ElectronicEN dabing

Need for Speed Hot Pursuit Remastered [ESD MS] [XBOX ONE digital]

Need for Speed Hot Pursuit zmení online zábavu poriadnou dávkou adrenalínu a napínavými naháňačkami s policajtmi v obrovskej rýchlosti. Prinesie tiež nový spôsob, aký msa ľudia spojujú a súperia so svojimi priateľmi. To všetko a viac v novom, vylepšenom grafickom spracovaní...

Kariéra

  • Po prvý krát v histórii série Need for Speed okústie záživnú a infarktovú akciu ako v roli policajtov, tak aj závodníkov. Hra Hot Pursuit hladko spojuje úžasne prepracovanú kariéru pre jedného hráča so strhujúcim zážitkom z multiplayeru.
    Nech hráte online s priateľmi, prijímate ich výzvy, alebo hráte sólo kariéru, obdržíte odmeny, ktoré vám zaistia posun na ďalšiu úroveň a sprístupnia nové autá, zbrane a vybavenie.
Need For Speed Autolog
  • V Need for Speed Hot Pursuit určujú vaše zážitky z hry vaši spoluhráči. Need for Speed Autolog je revolučný systém, ktorý podporuje spoluhráčov priamo v jednotlivých vlastných hrách a umožňuje im porovnávanie a zdieľanie všetkých skúseností, obrázkov a misií.
    Need for Speed Autolog inštinktívne predkladá ďalšie výzvy na základe toho, čo robia vaši priatelia a tak vytvára vysoko dynamický spoločenský zážitok zo vzájomného súťaženia.
Zbrane a vybavenie
  • Zvýšte intenzitu naháňačky použitím rôznych zbraní, keď v priebehu závodu začína ísť do tuhého. Či už chytítte podozrivých pomocou arzenálu policajnej výzbroje, alebo uniknete policajtom pomocou najrôznejšieho vybavenia, hráči vždy nájdu metódu, ako mať nad oponentmi výhodu.
Autá
  • V Hot Pursuit sa z výborných áut stávajú špičkové delá. Použite vzrušenie z riadenia najobdivovanejších supervozidiel sveta v neuveriteľných rýchlostiach. Vychutnajte si pocit moci pri zatýkaní podozrivých v nadupaných policajných autách ako je Lamborghini Reventon, alebo obídite zákon ako závodník v cestných stíhačkách typu Pagani Zonda Cinque.


Rôznorodý svet - kalifornské pobrežie s púšťou, lesom, plážou a hornatými oblasťami. Otvorený svet Seacrest County je navrhnutý tak, aby ponúkol najintenzívnejšie zážitky z naháňačiek, aké kedy závodná hra vytvorila.



Pozor, jedná sa o digitálnu verziu! Po kúpe vám bude kľúč zaslaný formou SMS a na e-mailovú adresu.



Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách