Need for Speed: Unbound Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Need for Speed: Unbound - PS5Need for Speed: Unbound - Xbox Series X|S
69,99 €
16,49 €
Cena bez DPH: 13,74 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 451475
ElectronicEN dabing

Need for Speed: Unbound [PC CIAB]

O hre



V krabici sa nachádza kód na stiahnutie Need for Speed Unbound na PC.

Snažte sa dôjsť až na vrchol, ale neprestávajte dávať pozor. Prechytračte policajtov a zapojte sa do týždenných kvalifikácií o účasť v The Grand, ultimátnom pouličnom závode. Naplňte si garáž precízne nastavenými špeciálmi a ukážte sa v uliciach vo svojom štýle.

V Need for Speed Unbound je svet vašim maliarskym plátnom. Dokážte, že máte na to, aby ste vyhrali The Grand, ultimátnu pouličnú závodnú výzvu v Lakeshore. Počas štyroch týždňov intenzívneho pretekania si zarobte dostatok peňazí na vstup do týždenných kvalifikácií, porazte súpera a urobte si meno na pouličnej závodnej scéne tým, ako dokážete prekabátiť policajtov. Naplňte si garáž precízne nastavenými špeciálmi a ukážte sa v uliciach vo svojom štýle s exkluzívnymi doplnkami za sprievodu pulzujúceho globálneho soundtracku, ktorý rozhýbe každý kút sveta. Vyjadrite sa naplno pomocou najnovších umeleckých štýlov a typických tagov vyjadrujúcich to, kým naozaj ste. Toto najnovšie pokračovanie série Need for Speed od štúdia Criterion Games, ktoré poskytuje oddelené kampane pre jedného i viacerých hráčov, ponúka hodiny elektrizujúcej a adrenalínovej akcie.

Kľúčové vlastnosti

  • Svet je vašim plátnom
    Graffiti v Need for Speed Unbound ožíva v úplne novom jedinečnom vizuálnom štýle, ktorý kombinuje najnovšie prvky street artu s najrealistickejšími autami v histórii série Need for Speed. Používajte úplne novú sadu na tvorbu výrazných vizuálnych a zvukových efektov na podčiarknutie vášho vodičského umenia vrátane funkcie Burst Nitrous, čo je nová taktika prinášajúca ohromujúci pocit z rýchlosti.

  • Začnite dole, pretekajte až na vrchol
    Aby ste boli najlepší, musíte riskovať. Zvoľte si, kedy a ako všetko stavíte na jednu kartu. Prechádzajte ulicami obrovskými driftmi, uchádzajte policajtom alebo ďalším pretekárom. Čas sú peniaze, takže nájdite najrýchlejší spôsob, ako získať dostatok peňazí na vstup do týždenných kvalifikácií a prebojovania sa do hlavných pretekov v Lakeshore, The Grand.

  • Ovládnite ulice
    Čím viac pretekov absolvujete, tým viac rozruchu okolo seba vzbudíte. Zatiaľ čo sa vám pôjdu po krku policajti, musíte sa takticky, za pomoci nových spôsobov úniku, rozhodovať tak, aby ste mali v naháňačkách s nimi navrch. Budete sa im snažiť ujsť, rozdáte si to s nimi na férovku, alebo sa schováte v podzemí Lakeshore? Ovládnite ulice a zbierajte za to odmeny.

  • Vyjadrite sa naplno
    Dorazte na stretnutie a predveďte svoj jedinečný štýl prostredníctvom ponuky stoviek kozmetických predmetov, vrátane exkluzívneho oblečenia od niektorých z popredných inovátorov módy. Premietnite osobný štýl aj na svoje autá, pretvorte si ich pomocou unikátnych polepov a výrezov a urobte tak z nich legendárne špeciály. A keď vyhráte, nezabudnite si vychutnať súpera vlastnými víťaznými pózami.

Trailer

Súvisiace produkty (1)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách