Neon Abyss PS4

69,99 €
59,99 €
Cena bez DPH: 49,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 446752
LimitedEN dabing

Neon Abyss [PS4]

Kombináciou zúrivej akcie typu run 'n' gun a hlbokej mechaniky vás Neon Abyss postaví do pozície člena 'Grim Squad' – pracovnej skupiny, ktorú zostavil samotný Hades, aby infiltrovala priepasť a porazila Nových bohov. Smrť nie je koniec, pretože zakaždým, keď zomriete, zistíte, že ste silnejší ako predtým.

O hre

Objavujte nové miestnosti a nové konce
Pri každom behu budete môcť odomknúť nové miestnosti, predmety, šéfov, špeciálne pravidlá a dokonca aj nové konce! To znamená, že každý dungeon je jedinečný a rozšíriteľný a je prispôsobený vášmu špecifickému hernému štýlu.

Získajte špeciálne schopnosti
Ak na svojej ceste do hlbín priepasti potrebujete nejakú spoločnosť, alebo len nejakú ďalšiu palebnú silu či asistenciu, môžete nájsť vajíčka, ktoré sa premenia na náhodného maznáčika, ktorý má špeciálnu schopnosť a bude sa vyvíjať, čím dlhšie prežijete.

Spestrite si hranie minihrami
Urobte si krátku prestávku od zabíjania prisluhovačov a zapojte sa do náhodných minihier, ktoré vám tiež prinesú nejakú korisť! Skočte na klavírne vystúpenia, meditačné výzvy, tanečné súťaže a ďalšie – zostať nažive je teraz oveľa zaujímavejšie!

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách