Neptunia: Sisters VS Sisters (Day One Edition)

59,99 €
49,99 €
Cena bez DPH: 41,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 470286
IdeaEN dabing

Neptunia: Sisters VS Sisters (Day One Edition) [Xbox Series X]

O hre

Sestry prevezmú zodpovednosť za obranu Gamindustri v tomto svojráznom akčnom RPG!

V Neptunia: Sisters VS Sisters hráte za kandidátky bohyne na čele s Nepgearom, ktorý sa prebúdza z dvojročného spánku do Gamindustri, ktorého prevalcovala zradná hrozba zvaná Trendi Fenomén.


Kľúčové vlastnosti

  • C-C-C-Combo Maker!
    Keď sa budete prechádzať po krajinách Gamindustri, stretnete sa s množstvom nepriateľov – je čas bojovať! Použite kombá a spojte svoje útoky v reálnom čase. Prevezmite kontrolu nad bojiskom v jedinečnom taktickom akčnom bojovom systéme!

  • Odhaľte vzhľad Planeptune s 2 novými hrateľnými postavami
    V priebehu hry objavíte zábavné doplnky, ktoré môžete ozdobiť a prispôsobiť si členov vašej skupiny. Urobte fotku v režime Photo Mode a použite novú funkciu v štýle manga exkluzívnu pre vydanie Nintendo Switch. Hrajte za postavy vytvorené dvoma legendárnymi hernými vývojármi - Higurashi z Ryukishi07 a Shanghai Alice zo ZUN od začiatku. Verzia Nintendo Switch má tiež dve nové exkluzívne hrateľné postavy, Maho a Anri!

  • Počuješ štebot ľudí?
    V dôsledku devastácie spôsobenej fenoménom Trendi sa veľká väčšina populácie obrátila na telefón rPhone na všetky spôsoby každodenného života vrátane komunikácie. Na svojej ceste sa pripojte k sociálnej sieti Chirper, aby ste mohli plniť rôzne vedľajšie úlohy, ktoré vydávajú tí, ktorí to potrebujú, a získajte špeciálne odmeny!



Obsah balenia:

  • Hra Neptunia: Sisters VS Sisters
  • Manuál

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách