Nerf The Mandalorian Amban Phase Pulse Blaster (Star Wars)

159,99 €
122,99 €
Cena bez DPH: 102,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 457291
Hasbro

Nerf The Mandalorian Amban Phase Pulse Blaster (Star Wars)

Ste fanúšikom Star Wars? Čo tak sa zahrať na Mandaloriana z hviezdnych vojen s priateľmi naživo! Vďaka Nerf The Mandalorian Amban Phase-Pulse Blaster vyrobenej podľa zbrane z tejto populárnej ságy to bude poriadny zážitok!

O produkte

  • Inšpirovaný Mandalorianom
    Mandalorian je bojom opotrebovaný a utiahnutý, impozantný lovec odmien v čoraz nebezpečnejšej galaxii. Predstavte si, že sledujete odmeny a bojujete s protivníkmi s týmto NERF LMTD Star Wars Amban Phase-pulse Blaster.

  • Skvelý dizajn
    Tento blaster vystreľujúci šípkami je precízne detailne prepracovaný a zachytáva vzhľad zbrane z televízneho seriálu The Mandalorian naživo na Disney Plus. Je dlhý 1,27 metra a dodáva sa kompletne zmontovaný v prémiovom balení, ideálnom na vystavenie.
  • Ako funguje?
    Blaster so zadným zaťažením sa nabíja potiahnutím rukoväte. Balenie obsahuje 10 penových šípok Nerf Elite. Vyžaduje 2 x AAA batérie, nie sú súčasťou balenia.

  • Edícia Star Wars
    Edícia Star Wars ponúka vo svojom dizajne blasteru zaujímavú vychytávku v podobe presných zvukov blasteru, ďalekohľadu a osvetlenej šošovky tak, ako ste ho mohli vidieť a počuť v seriáli Mandalorian. S dĺžkou 50,25 palcov je to najdlhší blaster Nerf a dokonalosť tohto blasteru sa začína správnym tvarovaním a dekoráciami. Navrhnuté v mierke 1:1 s detailmi inšpirovanými priamo zo seriálu The Mandalorian, tím Nerf strávil mesiace vývojom, aby sa uistil, že poskytne zbrani ten najvernejší vzhľad.

  • Elektronické funkcie
    Zvuk bol vždy kritickým prvkom vesmíru Star Wars. Blaster zachytáva 8 jedinečných zvukov pre nabíjanie a odstreľovanie. Počúvajte, ako blaster reaguje zakaždým, keď ho nabijete a naplníte. Nájdite svoj cieľ pomocou ďalekohľadu s LED osvetlením so zameriavacím krížikom a vypočujte si sériovo presnú vystreľovaciu silu Amban Phase-pulse blastera.
  • Je to Nerf, alebo nič
    Nebol by to Nerf blaster, bez ostreľovania šíkami. Dodáva sa s 10 striebornými Nerf Elite šípkami inšpirovanými nábojmi, ktoré používal Mandalorian. Záver je odpružený pre rýchlejšie nabíjanie v núdzi a je čo najpresnejší, takže môžete znovu vytvoriť klasické stretnutia s priateľmi a nepriateľmi alebo Jawami...

  • Display balenie
    Uvoľnite si miesto, pretože s najdlhším blasterom Nerf, aký kedy bol, prichádza aj epicky veľké balenie, presne 53 palcov. Tento blaster si zaslúži byť predvedený, preto je dodávaný kompletne zmontovaný v krásnom prémiovom balení. Je detailne vybavený zlatou fóliou, razením, vlastnými ilustráciami a zobrazovacím panelom, už nikdy nebudete chcieť vybrať.

Technická špecifikácia
Použitie vnútorné, vonkajšie
Druh munície penové šípky Nerf Elite
Potreba batérie 2 x AAA (nie sú súčasťou balenia)
Určené pre minimálny vek 8 rokov
Rozmery dĺžka 127 cm

Obsah balenia:

  • Nerf Blaster
  • 10 šípok ELITE
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách