Niceboy ION Airsonic STAR

38 €
29 €
Cena bez DPH: 24,17 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 467968
Niceboy

Niceboy ION Airsonic STAR [airsonic-star]

Niceboy ION AirSonic STAR

Fén Niceboy ION AirSonic STAR je vybavený výkonným motorom s príkonom 2100 W, ktorý zabezpečuje optimálne prúdenie vzduchu na rýchle a účinné sušenie vlasov. Vďaka integrovanej funkcii ionizácie fén chráni vlasy pred nadmerným vysúšaním a zanecháva ich prirodzene hladké a lesklé. V balení nájdete ultratenký stylingový koncentrátor a objemový difuzér na úpravu rôznych typov vlasov. Fén ponúka dve možnosti prúdenia vzduchu a teploty, vďaka čomu môžete prispôsobiť styling svojim potrebám. Praktické tlačidlo chladného vzduchu potom pomôže nastaviť váš účes.

O produkte

  • Výkonný motor a funkcia ionizácie na rýchly styling pri zachovaní zdravia vašich vlasov
    Fén Niceboy ION AirSonic STAR zaručuje nielen rýchly styling, ale podporuje aj dlhotrvajúcu krásu a vitalitu. Výkonný 2100W motor vytvára optimálne prúdenie vzduchu na rýchle a účinné sušenie vlasov. To znamená nielen úsporu času, ale aj oveľa menšie vystavenie vlasov horúcemu vzduchu. Kľúčovou funkciou je funkcia ionizácie, ktorá prispieva k väčšiemu zdraviu a ochrane vlasov. Funkcia ionizácie totiž produkuje záporne nabité ióny, ktoré nielenže znižujú statickú elektrinu vo vlasoch, minimalizujú ich krepatenie a uľahčujú ich úpravu, ale tiež zvyšujú odolnosť vlasov voči vonkajšiemu poškodeniu. To znamená, že vlasy zostávajú po vysušení prirodzene hebké a lesklé.

  • Praktický difuzér a koncentrátor v balení rozšíri váš repertoár účesov
    V balení fénu Niceboy ION AirSonic STAR nájdete dva nástavce, ktoré vám umožnia maximálne jednoducho dosiahnuť rôzne účesy. Mimoriadne tenký stylingový koncentrátor, ktorý sa otáča o 360°, vám umožní presne nasmerovať prúd vzduchu presne tam, kde je to potrebné, čo je ideálne na vytváranie hladkých a uhladených účesov. Druhým nástavcom je objemový difuzér, ktorý dodáva vlasom extra objem a textúru. Jeho špeciálna konštrukcia rozptyľuje vzduch rovnomerne po celej hlave, čo je skvelé na vytváranie bohatých kučier a vlnitých účesov. Vďaka týmto dvom nástavcom sa fén Niceboy ION AirSonic STAR stane praktickým nástrojom na kreatívny styling, ktorý vám umožní experimentovať s rôznymi účesmi a vytvárať si vlastné jedinečné účesy podľa vašich predstáv.

  • Vďaka nastaveniam prúdenia vzduchu a teploty máte svoj styling plne pod kontrolou
    Sušič vlasov Niceboy ION AirSonic PRO vám poskytuje širokú škálu kontroly nad teplotou aj prúdom vzduchu. Môžete si vybrať medzi dvoma rýchlosťami prúdenia vzduchu a tromi rôznymi teplotami. Veľmi užitočnou funkciou je tlačidlo studeného vzduchu pre šetrnejšiu úpravu vlasov, konečné tvarovanie a dlhotrvajúcu fixáciu vlasov.


Kľúčové vlastnosti

  • Fén poskytuje dostatok voľnosti pohybu vďaka 1,7 metra dlhému káblu
  • Bezpečnostná poistka chráni fén pred poškodením - ak hrozí prehriatie, preventívne vypne fén, kým teplota neklesne na bezpečnú úroveň
  • Vďaka účinnému motoru s nízkou hlučnosťou už sušenie vlasov nebude rušiť domáce pohodlie
  • Bohatý obsah balenia pre vytvorenie dokonalého účesu

Technická špecifikácia
Výkon 2100 W
Napätie 220-240 V /50-60 Hz
Trieda ochrany spotrebiča II
Spotreba energie vo vypnutom stave 0,00 W

Obsah balenia:

  • Niceboy ION AirSonic STAR
  • Koncentrátor
  • Difuzér
  • Návod na obsluhu
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách