Niceboy RAZE Origin 5

Cena s DPH
49 €
Cena bez DPH: 40,83 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 463802
Niceboy

Niceboy RAZE Origin 5 [raze-origin-5]

Pripravený s vami vyraziť kamkoľvek

Niceboy RAZE Origin 5 je praktický outdoorový reproduktor, ktorý ohromí možnosťami prehrávania. Pripojte sa bezdrôtovo pomocou Bluetooth 5.3, zapojte flash disc, micro SD kartu či audio kábel. To všetko s výkonom 20 W, 20 hodín bez prerušenia. Technológia MaxxBass zabezpečí efektívne vyváženie zvuku pre presné podanie bez skreslenia s bohatšími basovými frekvenciami. Vďaka pogumovaniu a odolnosti voči vode je skvelým spoločníkom nielen na doma, ale aj na cesty či k vode.
origin 5

O produkte

  • Kompaktné rozmery
    Niceboy RAZE Origin 5 je pripravený ísť s vami kamkoľvek - vďaka rozmerom len 19,4 x 8 x 8 cm, váhe približne 0,5 kg a praktickej prenosnej rúčke je naozaj jednoduché ho zobrať so sebou všade.
  • Kvalitný zvuk s posilnenými basami
    20 W je dostatočný výkon na ozvučenie terasy či počúvanie v campe. Technológia MaxxBass naviac dodá basám hĺbku a aby bol prenos čistý a bez prerušení, reproduktor je vybavený Bluetooth 5.3.
  • Množstvo funkcií, vďaka ktorým sa nebudete nudiť
    Reproduktor umožňuje prehrávať vaše obľúbené skladby aj z pamäťových médií ako je USB flash disc či micro SD karty alebo pripojenie pomocou audio kábla. Vaše hovory vybavíte hands-free vďaka zabudovanému mikrofónu a reproduktor má navyše tiež funkciu powerbanky.
  • Pripravený na pobyt vonku
    Nebojte sa ho zobrať von. Vďaka výdrži batérie až 20 hodín na jedno nabitie, odolnému pogumovanému telu a vodeolnosti so stupňom krytia IPX7 s vami reproduktor zvládne aj výlety či pobyt v blízkosti vody. A keď sa batéria vybije, poľahky ho opäť nabijete pomocou univerzálneho USB-C.
  • Počúvajte stereo
    Vo výbave reproduktora nechýba tiež technológia True Wireless Stereo, ktorá umožňuje bezdrôtovo prepojiť naraz dva reproduktory a počúvať tak obľúbené skladby v stereo kvalite. Párty naviac môžete vylepšiť svetelnými režimami.
origin 5

Technická špecifikácia

Výstupný výkon: 20 W RMS
Citlivosť: 85 dB
Frekvenčná odozva: 55 Hz – 20 kHz
Impedancia: 4 Ohm
Konektivita: Bluetooth, USB flash disc, micro SD karta, 3,5 mm jack
Bluetooth verzia: 5.3
Podporované Bluetooth kodeky: SBC
Podporované Bluetooth profily: A2DP, AVRCP, HFP
Podporované formáty: MP3, WMA, WAV
Typ batérie: Li-ion polymérová 2x 1200 mAh
Stupeň krytia: IPX7
Čas prehrávania hudby: až 12 hodín (záleží na úrovni hlasitosti a zvukovom obsahu)
Rozmery: 194 x 80 x 80 mm
Hmotnosť: 575 g

Obsah predajného balenia:

  • Niceboy RAZE Origin 5
  • USB kábel typu C
  • Audio kábel
  • Návod


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách