Nickelodeon All-Star Brawl 2 Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Nickelodeon All-Star Brawl 2 - PS4Nickelodeon All-Star Brawl 2 - PS5
49,99 €
39,99 €
Cena bez DPH: 33,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 465242
GameMillEN dabing

Nickelodeon All-Star Brawl 2 [NSW]

O hre

Nickelodeon All-Star Brawl 2 vám umožňuje zvádzať súboje s doteraz najväčšou a najlepšou skupinou bojovníkov zo sveta Nickelodeonu, vrátane úplne nových alebo dočista prepracovaných postáv, ako sú SpongeBob v nohaviciach, Korytnačky Ninja, Sépiák Chobotnice, Jimmy Neutron a ďalšie. Vyberte si svojho obľúbenca, majstrovsky ovládnite jeho jedinečnú sadu pohybov a s pomocou úplne nových, mocných super útokov zasaďte ranu z milosti súperom v kompetitívnej hre pre viacerých hráčov alebo aj v jedinečnej príbehovej kampani pre jedného!


Kľúčové vlastnosti

  • Bojovka úplne nových proporcií: Od základu prepracovaná, novo navrhnutá bojovka Nickelodeon All-Star Brawl 2 definuje novým spôsobom to, ako môže vyzerať bojová hra zo sveta Nickelodeonu. Prináša pri tom nové, vylepšené grafické spracovanie, zvuky, animácie, herné režimy, arény, mechanizmy, posmešky a sady pohybov, starostlivo vyladené pre férové súperenie hráčov všetkých úrovní.

  • Noví a rozmanitejší bojovníci: Súpiska Nickelodeon All-Star Brawl 2 je dlhšia a lepšia ako kedykoľvek predtým, s ešte väčšou rozmanitosťou čo do spôsobu, akým sa hrá za každú z jedinečných postáv, ktoré hra ponúka. Bojujte úplne novými postavami od Nickelodeonu aj s vracajúcimi sa obľúbencami fanúšikov!

  • Rozdávajte tvrdé údery s pomocou super útokov: Zvýšte silu svojich bojovníkov prostredníctvom nových, neuveriteľných super útokov, ktorými dokážete súperom zasadiť zničujúci úder.

  • Kampaň pre jedného hráča: Nickelodeon All-Star Brawl 2 ponúka jedinečnú príbehovú kampaň využívajúcu procedurálne generované roguelike prvky. Otestujte hranice svojich schopností v snahe zabrániť arcizloduchovi Vladovi Plasmiovi zo seriálu Danny Phantom ovládnuť vesmír Nickelodeonu!

  • Nahovorenie všetkých hrateľných postáv: Pocíťte nával energie aj vzrušenie z každého útoku vďaka kompletnému nahovoreniu všetkých bojovníkov, vrátane hlasov Toma Kennyho a Billa Fagerbakkeho zo seriálu SpongeBob v nohaviciach.

  • Smršť minihier: Nickelodeon All-Star Brawl 2 novo prináša aj minihry, do ktorých sa môžete pustiť sami alebo aj s priateľmi. Súťažte o čo najlepšie umiestnenie v celosvetovom rebríčku v rozmanitých minihrách inšpirovaných svetom Nickelodeonu.

  • Hranie naprieč platformami: Stretnite sa online až v štyroch hráčoch bez ohľadu na vašu platformu vďaka hladkému medziplatformnému hraniu, využívajúcemu vylepšený sieťový kód na konzolách aj počítačoch.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách