Ochranná fólia UWF AB PanzerGlass pre Samsung Galaxy Z Flip5

Cena s DPH
27,99 €
Cena bez DPH: 23,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 467417
PanzerGlass

Ochranná fólia UWF AB PanzerGlass pre Samsung Galaxy Z Flip5 [7338]

Dnes už nestačí chrániť si len displej smartfónu. Pokročilé technológie objektívu sú krehké a náchylne na poškodenie. Poskytnutím dodatočnej ochrany predídete nečakaným finančným nákladom a zaistíte, že aj v budúcnosti budú všetky funkcie objektívu fungovať spoľahlivo a podľa očakávaní.

O produkte

  • Špičková odolnosť a samoregeneračná funkcia
    Ochranná fólia PanzerGlass™ pre Samsung Galaxy Fold má špeciálne navrhnutú ohybnú štruktúru, ktorá vydrží dlhodobé namáhanie. Vyrobená je z mimoriadne odolného TPU materiálu pripraveného účinne tlmiť silné nárazy, zvládať pády na tvrdé podklady či poškriabanie rôznymi ostrými predmetmi. Displej vášho smartfónu tak ochráni pred všetkými nástrahami každodenného života. Fólia PanzerGlass™ má naviac samoregeneračnú funkciu. Keď na nej vznikne škrabanec, TPU materiál ho sám zacelí, takže bude prakticky neviditeľný. Váš smartfón tak bude dlhodobo vyzerať ako nový.
  • Už žiadne odtlačky prstov a baktérie!
    Aj vás hnevá, keď na displeji vášho smartfónu ostávajú nepekné odtlačky prstov? Vďaka ochrannej fólii PanzerGlass™ bude tento problém minulosťou. Na jej povrchu sa totiž nachádza špeciálna oleofóbna úprava, ktorá zabraňuje vzniku šmúh a zanechávaniu odtlačkov prstov. Povrch ochrannej fólie je naviac ošetrený netoxickým antibakteriálnym povlakom, ktorý poskytuje až 12-mesačnú ochranu a bol testovaný podľa prísnych noriem. Dokáže efektívne eliminovať 99,99 % baktérií, čím chráni vaše zdravie pred rôznymi nepríjemnými chorobami.
  • Ultra-Wide Fit
    Špeciálne navrhnutá veľkosť ochrannej fólie, ktorá dokonale prekrýva celú prednú stranu displeja až po okraj, avšak zároveň je plne kompatibilná s puzdrami a obalmi. Vďaka špičkovému prekrytiu displeja má táto ochranná fólia v porovnaní so Standard Fit pevnejšie okraje a dokáže lepšie odolávať pádom z veľkej výšky či silným nárazom. Zabezpečuje tak výbornú ochranu za každých okolností. Zároveň 100 % zachováva dotykové vlastnosti displeja a jeho farebnosť.
  • Úroveň tvrdosti PLATINUM
    Ochranné fólie rady PLATINUM majú zvýšenú odolnosť voči rôznym vonkajším vplyvom. Displej smartfónu tak dokážu ochrániť aj pred väčšími nárazmi či škrabancami od kľúčov, mincí alebo iných ostrých predmetov. Fólie PanzerGlass™ PLATINUM sú vhodné pre náročnejších používateľov, ktorí často smartfón vystavujú rôznym nebezpečenstvám. Napríklad, pri športe alebo rizikovej práci.
  • Jednoduché lepenie
    Nalepenie ochrannej fólie PanzerGlass™ zvládnete veľmi jednoducho, v priebehu niekoľkých minút. Súčasťou balenia je všetko potrebné príslušenstvo. Displej svojho smartfónu najprv dôkladne odmastíte a vyčistíte pomocou priloženej vlhčenej utierky a následne vyleštíte prostredníctvom handričky z mikrovlákien. Fóliu potom zarovnáte s okrajmi telefónu, jemne zatlačíte a pomocou špachtle, ktorá je súčasťou balenia, ľahko vytlačíte prípadné vzduchové bubliny. Posledným krokom je stiahnutie ochrannej krycej fólie.
  • Trvalo udržateľné EKO balenia
    Spoločnosť PanzerGlass™ podniká kroky, ktoré vedú k znižovaniu environmentálnej záťaže. Všetky svoje produkty navrhuje tak, aby predlžovali životnosť zariadení a zamedzovali ich rozbitiu v dôsledku pádov alebo nárazov.

Obsah predajného balenia:

  • PanzerGlass fólia
  • Handrička napustená alkoholom
  • Handrička z mikrovlákna
  • Samolepka na odstránenie prachu


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách