Ochranné sklo PanzerGlass pre Apple iPhone 15 Plus

Cena s DPH
24,99 €
Cena bez DPH: 20,83 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 467393
PanzerGlass

Ochranné sklo PanzerGlass pre Apple iPhone 15 Plus [2807]

Dnes už nestačí chrániť si len displej smartfónu. Pokročilé technológie objektívu sú krehké a náchylne na poškodenie. Poskytnutím dodatočnej ochrany predídete nečakaným finančným nákladom a zaistíte, že aj v budúcnosti budú všetky funkcie objektívu fungovať spoľahlivo a podľa očakávaní.

O produkte

  • Jedinečné sklo temperované v peci
    Ochranné sklo PanzerGlass™ pre iPhone 15 je vyrábané z unikátneho japonského skla Asahi, ktoré je temperované v peci, nie chemicky, pri teplote až 500 °C po dobu 5 hodín. Vďaka tomu získava mimoriadne vysokú tvrdosť a pevnosť.
  • 3x vyššia odolnosť voči škrabancom
    Ochranné sklo pre iPhone 15 má až 3x vyššiu odolnosť voči škrabancom oproti predchádzajúcemu modelu. To v praxi znamená, že zvládne až 10 000 poškriabaní oceľovou vlnou bez toho, aby došlo k narušeniu povrchovej vrstvy. Nové ochranné sklá PanzerGlass™ sú zároveň o 50 % pružnejšie ako predošlá generácia. Navrhnuté sú s cieľom čo najviac predĺžiť životnosť smartfónu, a to aj v prípade, že ho používate v náročných podmienkach.
  • Úroveň tvrdosti PLATINUM
    Toto ochranné sklo je 2x temperované a 2x leštené, čím získava vynikajúcu odolnosť. Displej telefónu ochráni aj pred väčšími nárazmi či škrabancami od ostrých predmetov. Sklá tvrdosti PLATINUM sú vhodné pre každého aktívne žijúceho človeka, ktorý si svoj telefón so sebou bráva na rôzne dobrodružstvá a často ho vystavuje rozličným rizikám.
  • 4 unikátne vrstvy
    Oleofóbna vrstva na povrchu zabraňuje zachytávaniu odtlačkov prstov a vzniku šmúh. Tvrdené sklo je kľúčová vrstva a chráni displej smartfónu pred silnými nárazmi a škrabancami. Fólia proti rozbitiu eliminuje riziko zranenia pri prasknutí skla. Silikónová vrstva zabezpečí dokonalé priľnutie ochranného skla a zároveň vyhladzuje už existujúce škrabance na displeji používaného smartfónu.
  • Classic fit (Standard Fit)
    Štandardná veľkosť ochranného skla, ktorá efektívne prekrýva takmer celú prednú časť zariadenia. Zabezpečuje veľmi dobrú ochranu pred rôznymi druhmi poškodenia, no zároveň zachováva 100% citlivosť na dotyky a neskresľuje farebnosť displeja. Sklá s veľkosťou Classic Fit sú vhodné pre bežných používateľov, ktorí svoje smartfóny často nevystavujú náročným podmienkam.
  • Trvalo udržateľné EKO balenia
    Spoločnosť PanzerGlass™ dbá na znižovanie environmentálnej záťaže. A to nielen tým, že predlžuje životnosť zariadení a zamedzuje ich rozbitiu v dôsledku pádov alebo nárazov. Balenie je vyrobené z ekologického, trvalo udržateľného papiera s FSC certifikáciou. Ten pozostáva zo surovín, ktoré sú získavané a spracúvané s ohľadom na prírodu. Obaly produktov sú tak priateľské k životnému prostrediu a prispievajú k lepšej budúcnosti nás všetkých.

Obsah predajného balenia:

  • Tvrdené sklo PanzerGlass
  • Sériové číslo tvrdeného skla
  • Mokrá a suchá čistiaca handrička
  • Odstraňovač prachu


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách