Ochranné sklo PanzerGlass UWF Privacy s aplikátorom pre Apple iPhone 15, čierna

Cena s DPH
29,99 €
Cena bez DPH: 24,99 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 467886
PanzerGlass

Ochranné sklo PanzerGlass UWF Privacy s aplikátorom pre Apple iPhone 15, čierna [P2809]

Dnes už nestačí chrániť si len displej smartfónu. Pokročilé technológie objektívu sú krehké a náchylne na poškodenie. Poskytnutím dodatočnej ochrany predídete nečakaným finančným nákladom a zaistíte, že aj v budúcnosti budú všetky funkcie objektívu fungovať spoľahlivo a podľa očakávaní.

O produkte

  • Jedinečné sklo temperované v peci
    Ochranné sklo PanzerGlass™ pre iPhone 15 je vyrábané z unikátneho japonského skla Asahi, ktoré je temperované v peci, nie chemicky, pri teplote až 500 °C po dobu 5 hodín. Vďaka tomu získava mimoriadne vysokú tvrdosť a pevnosť. PanzerGlass™ dokonale ochráni displej vášho smartfónu pred škrabancami od ostrých predmetov, napríklad, kľúčov alebo mincí. Zároveň účinne zabráni jeho rozbitiu pri pádoch alebo silných nárazoch.
  • 3x vyššia odolnosť voči škrabancom
    Ochranné sklo pre iPhone 15 má až 3x vyššiu odolnosť voči škrabancom oproti predchádzajúcemu modelu. To v praxi znamená, že zvládne až 10 000 poškriabaní oceľovou vlnou bez toho, aby došlo k narušeniu povrchovej vrstvy. Nové ochranné sklá PanzerGlass™ sú zároveň o 50 % pružnejšie ako predošlá generácia. Navrhnuté sú s cieľom čo najviac predĺžiť životnosť smartfónu, a to aj v prípade, že ho používate v náročných podmienkach.
  • Úroveň tvrdosti DIAMOND
    Prémiová rada ochranných skiel, ktoré disponujú najvyššou a najlepšou možnou odolnosťou. Pri výrobe sú až 3x temperované a 3x leštené. Zabezpečujú tak nekompromisnú ochranu za každých okolností, odolajú silným nárazom či kontaktu s mimoriadne ostrými predmetmi. Vďaka svojim výnimočným vlastnostiam sú sklá tvrdosti DIAMOND vhodné pre náročných používateľov, ktorí svoj iPhone 15 často vystavujú rôznym nebezpečenstvám.
  • 4 unikátne vrstvy
    Oleofóbna vrstva na povrchu zabraňuje zachytávaniu odtlačkov prstov a vzniku šmúh. Tvrdené sklo je kľúčová vrstva a chráni displej smartfónu pred silnými nárazmi a škrabancami. Fólia proti rozbitiu eliminuje riziko zranenia pri prasknutí skla. Silikónová vrstva zabezpečí dokonalé priľnutie ochranného skla a zároveň vyhladzuje už existujúce škrabance na displeji používaného smartfónu.
  • Ultra-Wide Fit (Case Friendly)
    Špeciálne navrhnutá veľkosť ochranného skla, ktorá dokonale prekrýva celú prednú stranu displeja až po okraj, avšak zároveň je kompatibilná s puzdrami a obalmi. . Zabezpečuje veľmi dobrú ochranu pred rôznymi druhmi poškodenia, no zároveň zachováva vysokú citlivosť na dotyky a neskresľuje farebnosť displeja. Vďaka dokonalému prekrytiu displeja má toto sklo v porovnaní so Standard fit až o 100 % pevnejšie okraje a je o 20 % ohybnejšie. Naviac, odolá pádom z o 150 % väčšej výšky. Zabezpečuje tak špičkovú ochranu za každých okolností.
  • Side-View Privacy
    Ochranné sklá Side-View Privacy sú určené pre každého, kto si chce čo naviac chrániť svoje súkromie. Vďaka špeciálnemu filtru znemožňujú vidieť údaje na displeji, ak sa na neho pozeráte zboku. Svoj iPhone 15 tak budete môcť komfortne používať aj v prostriedkoch MHD alebo na verejných priestranstvách s množstvom ľudí a máte istotu, že nikto z okolia nebude môcť sledovať to, čo na displeji vidíte vy.
  • Jednoduchá inštalácia vďaka Easy Aligner
    Súčasťou balenia každého ochranného skla PanzerGlass™ Ultra-Wide Fit je špeciálny aplikačný rámik Easy Aligner. Inštaláciu skla na displej s ním zvládnete veľmi jednoducho v priebehu pár minút, aj keď s ňou nemáte vôbec žiadne skúsenosti. Vďaka rámiku Easy Aligner hneď na prvýkrát napasujete ochranné sklo presne na stred displeja telefónu. Máte tak istotu, že váš iPhone 15 bude nielen štýlový, ale aj chránený na 100 %.
  • Trvalo udržateľné EKO balenia
    Spoločnosť PanzerGlass™ dbá na znižovanie environmentálnej záťaže. A to nielen tým, že predlžuje životnosť zariadení a zamedzuje ich rozbitiu v dôsledku pádov alebo nárazov. Balenie je vyrobené z ekologického, trvalo udržateľného papiera s FSC certifikáciou. Ten pozostáva zo surovín, ktoré sú získavané a spracúvané s ohľadom na prírodu. Obaly produktov sú tak priateľské k životnému prostrediu a prispievajú k lepšej budúcnosti nás všetkých.

Obsah predajného balenia:

  • Tvrdené sklo PanzerGlass
  • Sériové číslo tvrdeného skla
  • Mokrá a suchá čistiaca handrička
  • Odstraňovač prachu


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách