Optická myš DELL MS116, šedá

predĺžená záruka na tento produkt je 3 mesiacov
3
14,99 €
13,99 €
Cena bez DPH: 11,66 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 434682
Dell

Optická myš DELL MS116, šedá [570-AAIT]

Zvýšte svoju produktivitu v kancelárii alebo doma s optickou myšou Dell. Je navrhnutá na pohodlné používanie po dlhú dobu a pomôže vám v každej situácii vďaka presnému optickému snímaniu. Dell MS116 vyniká precíznym spracovaním a zaisťuje špičkový výkon za každej situácie.

O produkte

  • Myš pre pravákov aj ľavákov
    Návrhári spoločnosti Dell myslia samozrejme na "ľavorukých" aj "pravorukých" užívateľov. Myš Dell MS116 vďaka svojmu dizajnu skvele padne ako do ľavej, tak aj do pravej ruky a žiadny používateľ nie je nijako obmedzovaný. Vyhovuje prakticky všetkým typom držania myši a jej používanie je abnormálne pohodlné.

  • Skvelá kompatibilita
    Vďaka pripojeniu pomocou rozhrania USB si môžete byť istí, že myš Dell je kompatibilná v podstate so všetkými počítačmi vybavenými týmto univerzálnym portom. Jednoducho pripojíte túto myš do ľubovoľného portu USB a môžete pracovať.

  • Kvalita z dielní Dell
    Produkty Dell sa vždy vyznačujú špičkovým spracovaním a nie je tomu inak ani u príslušenstva v podobe myší. Optická myš značky Dell uspokojí vaše požiadavky na spoľahlivosť, komfort a pohodlie pre domáce alebo kancelárske použitie.

Technická špecifikácia
Typ káblová
Technológia optická
Typ napájania USB kábel
Citlivosť 1 000 DPI
Počet tlačidiel 3
Dĺžka kábla 1,8 m
Podsvietenie nie
Rozmery 36 x 61 x 114 mm
Hmotnosť 86 g
Farba šedá

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách