PanzerGlass ochranný kryt objektívu fotoaparátu pre Apple iPhone 14, 14 Plus

Cena s DPH
20,99 €
Cena bez DPH: 17,49 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 451042
PanzerGlass

PanzerGlass ochranný kryt objektívu fotoaparátu pre Apple iPhone 14, 14 Plus [0399]

Dnes už nestačí chrániť si len displej smartfónu. Pokročilé technológie objektívu sú krehké a náchylne na poškodenie. Poskytnutím dodatočnej ochrany predídete nečakaným finančným nákladom a zaistíte, že aj v budúcnosti budú všetky funkcie objektívu fungovať spoľahlivo a podľa očakávaní.

O produkte

  • Viac ako bežná ochrana
    Vďaka ochrane PicturePerfect so zaoblením 2.5D bude váš zadný fotoaparát a šošovky v bezpečí pred poveternostnými podmienkami, náhodnými pádmi na dlážku tvrdú ako kameň, nárazmi do ostrých rohov a škrípajúcim dotykom kľúčov vo vrecku. Ochráňte svoj objektív pred prasklinami, otrasmi a škrabancami a zabráňte usádzaniu šmúh a nečistôt medzi šošovkami.
  • Maximálna ochrana bez obmedzení
    Chránič zadného objektívu fotoaparátu nijako neovplyvňuje jeho priehľadnosť. Kryt je krištáľovo číry a vy sa tak nemusíte obávať skreslenia obrazu či zníženia kvality fotografií. Vďaka výnimočnej tvrdosti použitého skla a technológie 4-vrstvovej štruktúry vám poskytne maximálnu ochranu. Okraje sú starostlivo zaoblené, leštené a celá plocha je ošetrená oleofóbnou vrstvou.
  • Premyslený dizajn
    Ochranný kryt PicturePerfect s hrúbkou len 0.4 mm bol navrhnutý s extrémnou presnosťou. Kedykoľvek ho môžete jednoducho a rýchlo nasadiť, či dať dole. Minimalistický dizajn krytu je učený ľuďom, ktorí si chcú zachovať originálnu krásu a štíhlosť svojho smartfónu, no zároveň si ho aj chrániť a zachytávať šťastné momenty vďaka dobre fungujúcemu kamerovému systému. Kryt PicturePerfect je natoľko tenký, že je dokonca kompatibilný so zadným puzdrom PanzerGlass a môžete ich nosiť spolu.
  • Fantastické 4 vrstvy:
    Oleofóbna vrstva je rozhodujúca v tom ako vnímame kvalitu produktu. Zabraňuje odtlačkom prstov a výrazne redukuje šmuhy. Navyše je príjemná na dotyk. Vrstva ochranného skla. Kľúčovým rozlišovacím znakom je kvalitné ochranné sklo. Je navrhnuté tak, aby vytvorilo dokonalú rovnováhu medzi odolnosťou proti pádu a poškriabaniu a zároveň si zachovalo tenkosť, ktorá nijako neovplyvní atraktivitu smartfónu.Polymetylmetakrylátová (PMMA) vrstva je predovšetkým o bezpečnosti. Je prilepená na sklo, aby poskytovala pevnú oporu, takže ak sa sklo náhodou rozbije, neroztriešti sa na črepiny. Týmto spôsobom nie je nikdy ohrozená vaša bezpečnosť. Silikónová vrstva umožňuje jednoduché pripevnenie na váš smartfón. Zaisťuje dokonalú priľnavosť a bezpečné uchytenie aj po opakovanom odstránení či aplikovaní.
  • Trvalo udržatelné obaly
    Spoločnosť PanzerGlass sa rozhodla znížiť svoj environmentálny dopad. Prostredníctvom moderných technológií mení tradičné obaly za ekologické, trvalo udržateľné, ktoré sú priateľské k životnému prostrediu. Prispievajú tak k lepšej budúcnosti nás všetkých.

Obsah predajného balenia:

  • PanzerGlass ochranný kryt
  • Handrička napustená alkoholom
  • Handrička z mikrovlákna
  • Samolepka na odstránenie prachu


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách