PanzerGlass ochranný kryt objektívu fotoaparátu pre Apple iPhone 15, 15 Plus

Cena s DPH
19,99 €
Cena bez DPH: 16,66 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 467387
PanzerGlass

PanzerGlass ochranný kryt objektívu fotoaparátu pre Apple iPhone 15, 15 Plus [1136]

Dnes už nestačí chrániť si len displej smartfónu. Pokročilé technológie objektívu sú krehké a náchylne na poškodenie. Poskytnutím dodatočnej ochrany predídete nečakaným finančným nákladom a zaistíte, že aj v budúcnosti budú všetky funkcie objektívu fungovať spoľahlivo a podľa očakávaní.

O produkte

  • Účinná ochrana pred poškodením objektívov
    Keď nosíte svoj iPhone 15 vo vreckách spolu s kľúčmi alebo inými ostrými predmetmi, objektívy fotoaparátu sa môžu ľahko poškriabať, a to aj napriek tomu, že používate ochranné puzdro. Riziko pre ne predstavujú tiež silné nárazy či pády.
  • Špičková kvalita fotografií vždy a všade
    Ochranný kryt objektívov PanzerGlass™ PicturePerfect je dokonale priehľadný a vyrobený na desatinku milimetra presne, aby precízne sadol na objektívy iPhone 15. Nijakým spôsobom tak neovplyvňuje kvalitu fotiek alebo videí a zabudované funkcie fotoaparátu.
  • Ľahká inštalácia a kompatibilita s puzdrom
    Kryt PanzerGlass™ PicturePerfect je mimoriadne odolný, no zároveň tenký a jeho okraje sú elegantne zaoblené. Nenaruší tak dizajn vášho iPhone 15 a je plne kompatibilný s puzdrami.
  • Fantastické 4 vrstvy:
    Oleofóbna vrstva je rozhodujúca v tom ako vnímame kvalitu produktu. Zabraňuje odtlačkom prstov a výrazne redukuje šmuhy. Navyše je príjemná na dotyk. Vrstva ochranného skla. Kľúčovým rozlišovacím znakom je kvalitné ochranné sklo. Je navrhnuté tak, aby vytvorilo dokonalú rovnováhu medzi odolnosťou proti pádu a poškriabaniu a zároveň si zachovalo tenkosť, ktorá nijako neovplyvní atraktivitu smartfónu.Polymetylmetakrylátová (PMMA) vrstva je predovšetkým o bezpečnosti. Je prilepená na sklo, aby poskytovala pevnú oporu, takže ak sa sklo náhodou rozbije, neroztriešti sa na črepiny. Týmto spôsobom nie je nikdy ohrozená vaša bezpečnosť. Silikónová vrstva umožňuje jednoduché pripevnenie na váš smartfón. Zaisťuje dokonalú priľnavosť a bezpečné uchytenie aj po opakovanom odstránení či aplikovaní.
  • Úroveň tvrdosti PLATINUM
    Stredne odolná rada ochranných skiel PanzerGlass™. Pri výrobe je 2x temperovaná a leštená, čím získava vynikajúcu odolnosť. Objektívy fotoaparátu ochráni aj pred silnejšími nárazmi, pádmi z väčšej výšky či škrabancami od ostrých predmetov.
  • Trvalo udržateľné EKO balenia
    Spoločnosť PanzerGlass™ podniká kroky, ktoré vedú k znižovaniu environmentálnej záťaže. Všetky svoje produkty navrhuje tak, aby predlžovali životnosť zariadení a zamedzovali ich rozbitiu v dôsledku pádov alebo nárazov.Balenie ochranného krytu objektívov fotoaparátu PicturePerfect je vyrobené z ekologického, trvalo udržateľného papiera s FSC certifikáciou. Ten pozostáva zo surovín, ktoré sú získavané a spracúvané s ohľadom na prírodu. Obaly sú tak priateľské k životnému prostrediu a prispievajú k lepšej budúcnosti nás všetkých.

Obsah predajného balenia:

  • PanzerGlass ochranný kryt
  • Handrička napustená alkoholom
  • Handrička z mikrovlákna
  • Samolepka na odstránenie prachu


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách