PanzerGlass ochranný kryt objektívu fotoaparátu pre Samsung Galaxy Z Flip5

Cena s DPH
19,99 €
Cena bez DPH: 16,66 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 467421
PanzerGlass

PanzerGlass ochranný kryt objektívu fotoaparátu pre Samsung Galaxy Z Flip5 [0449]

Dnes už nestačí chrániť si len displej smartfónu. Pokročilé technológie objektívu sú krehké a náchylne na poškodenie. Poskytnutím dodatočnej ochrany predídete nečakaným finančným nákladom a zaistíte, že aj v budúcnosti budú všetky funkcie objektívu fungovať spoľahlivo a podľa očakávaní.

O produkte

  • Už žiadne poškriabané objektívy
    Nedovoľte, aby ostré predmety vo vašich vreckách, napríklad, kľúče alebo mince, poškriabali objektívy vášho Samsung Galaxy Z Flip 5 a zhoršili kvalitu fotografií či videí. Vďaka PanzerGlass™ PicturePerfect budete mať vždy istotu, že objektívy vášho zariadenia sú v bezpečí.
  • Vyťažte z fotoaparátu maximum
    Vďaka PicturePerfect bude váš Samsung Galaxy Z Flip 5 aj pri aktívnom používaní stále fotiť ako nový. Kryt PicturePerfect má malú hrúbku a kompaktné rozmery, takže nijako negatívne nevplýva na dizajn smartfónu.
  • 200x opakovateľná aplikácia
    Aplikácia krytu PicturePerfect je mimoriadne jednoduchá, stačí ho zarovnať s objektívom a prilepiť. Teda, zvládnete ju doslova v priebehu pár sekúnd. Ak sa vám náhodou nepodarí na prvýkrát alebo budete chcieť ochranný kryt z nejakého dôvodu odstrániť, môžete ho bez obáv až 200x odlepiť a následne opätovne nalepiť bez toho, aby stratil svoje pôvodné vlastnosti.
  • Fantastické 4 vrstvy:
    Oleofóbna vrstva je rozhodujúca v tom ako vnímame kvalitu produktu. Zabraňuje odtlačkom prstov a výrazne redukuje šmuhy. Navyše je príjemná na dotyk. Vrstva ochranného skla. Kľúčovým rozlišovacím znakom je kvalitné ochranné sklo. Je navrhnuté tak, aby vytvorilo dokonalú rovnováhu medzi odolnosťou proti pádu a poškriabaniu a zároveň si zachovalo tenkosť, ktorá nijako neovplyvní atraktivitu smartfónu.Polymetylmetakrylátová (PMMA) vrstva je predovšetkým o bezpečnosti. Je prilepená na sklo, aby poskytovala pevnú oporu, takže ak sa sklo náhodou rozbije, neroztriešti sa na črepiny. Týmto spôsobom nie je nikdy ohrozená vaša bezpečnosť. Silikónová vrstva umožňuje jednoduché pripevnenie na váš smartfón. Zaisťuje dokonalú priľnavosť a bezpečné uchytenie aj po opakovanom odstránení či aplikovaní.
  • Úroveň tvrdosti PLATINUM
    Ochranné sklá PanzerGlass™ rady PLATINUM sú až 2x temperované pri teplote 500 °C po dobu 5 hodín a 2x leštené. Získavajú tak ešte lepšiu tvrdosť a odolnosť ako štandardné sklá, ktoré procesom temperácie a leštenia prechádzajú len 1x.
  • Trvalo udržatelné obaly
    Spoločnosť PanzerGlass sa rozhodla znížiť svoj environmentálny dopad. Prostredníctvom moderných technológií mení tradičné obaly za ekologické, trvalo udržateľné, ktoré sú priateľské k životnému prostrediu. Prispievajú tak k lepšej budúcnosti nás všetkých.


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách