Planet Zoo [Steam]

digitálna distribúcia
Cena s DPH
44,99 €
Cena bez DPH: 37,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 439779
FrontierCZ titulky
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Planet Zoo [Steam] [PC digital]

Vybudujte svet pre divokú zver v Planet Zoo. Od tvorcov Planet Coaster a Zoo Tycoon prichádza ultimátny zoo sim, ktorý obsahuje autentické živé zvieratá, ktoré myslia, cítia a skúmajú svet, ktorý okolo nich vytvoríte. Zažite celosvetovú kampaň alebo popustite uzdu svojej fantázii v slobode režimu Sandbox. Vytvorte jedinečné biotopy a rozľahlú krajinu, robte veľké rozhodnutia a zmysluplné rozhodnutia a chovajte svoje zvieratá pri stavbe a správe najdivokejších zoologických záhrad na svete.



Divoká simulácia
Zoznámte sa so svetom neuveriteľných zvierat. Od hravých levíčat až po mocné slony, každé zviera v Planet Zoo je mysliacim, cítiacim jedincom s osobitým vzhľadom a vlastnou osobnosťou. Vytvorte podrobné biotopy, aby ste si priniesli prirodzené prostredie svojich zvierat domov, skúmajte a spravujte každý druh, aby sa im darilo, a pomôžte svojim zvieratám založiť rodiny, aby mohli odovzdať svoje gény budúcim generáciám.

Zmysluplný manažment
Spravujte úžasný živý svet, ktorý reaguje na každé vaše rozhodnutie. Zamerajte sa na veľký obraz alebo sa snažte ovládať tie najmenšie detaily. Vzrušte návštevníkov ikonickými exponátmi, rozvíjajte svoju zoologickú záhradu pomocou nového výskumu a vypustite nové generácie svojich zvierat späť do divočiny. Vaše voľby ožijú vo svete, kde sú dobré životné podmienky zvierat a ich ochrana na prvom mieste.

Nekonečná kreativita
Výkonné stavebné nástroje Planet Zoo po jednotlivých kusoch vám umožnia bez námahy urobiť vašu zoo jedinečnou. Každé kreatívne rozhodnutie, ktoré urobíte, ovplyvňuje životy vašich zvierat a skúsenosti vašich návštevníkov. Popustite uzdu svojej fantázii, keď budete kopať jazerá a rieky, dvíhať kopce a hory, vyrezávať chodníky a jaskyne a stavať ohromujúce zoologické záhrady s výberom jedinečných tém a stovkami stavebných komponentov.

Zdieľajte a inšpirujte sa
Pripojte sa k prepojenej komunite a zdieľajte najkreatívnejšie biotopy, scenérie a dokonca celé zoologické záhrady na Steam Workshop. Pozrite si, ako sa vaše vlastné návrhy objavujú v zoologických záhradách po celom svete, alebo objavujte každý deň nový obsah od komunity Planet Zoo.

  • Názov vydavateľa: Frontier Developments
  • Názov vývojára: Frontier Developments
  • Dátum vydania: 05.11.2019
  • Pegi: 3
  • Žáner: Simulátor

    Minimálne požiadavky:
    Operačný systém: Windows 7 (SP1+)/8.1/10 64bit
    Procesor: Intel i5-2500 / AMD FX-6350
    Pamäť: 8 GB RAM
    Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 770 (2GB) / AMD Radeon R9 270X (2GB)
    Pevný disk: 16 GB voľného miesta




    Jedná sa o digitálnu verziu hry Planet Zoo, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.


    Planet Zoo © 2019 Frontier Developments plc. All rights reserved

  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    CZ titulkyEN dabingDE dabingPL titulky

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách