PlateUp! (Collector’s Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA PlateUp! (Collector’s Edition) - PS4PlateUp! (Collector’s Edition) - PS5
49,99 €
47,99 €
Cena bez DPH: 39,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 468212
NumskullEN dabing

PlateUp! (Collector’s Edition) [NSW]

O hre

Vitajte vo svete, ktorý potrebuje vašu pomoc!

PlateUp! kombinuje chaotické riadenie kuchyne a reštaurácie so strategickým plánovaním a rozvojom, aby sa vytvorilo nádherné jedlo, ktoré sa nepodobá žiadnemu inému. Až štyria hráči postavia a spravujú reštauráciu od nuly, vyberajú si riad, kupujú a umiestňujú spotrebiče. Niektoré z nich je možné pospájať a vytvoriť tak ambiciózne automatické kuchyne. Hráči majú voľnú ruku pri navrhovaní svojej reštaurácie, ktorá sa bude medzi zmenami rozširovať a rozvíjať – s ďalším obsahom a výzvami, ktoré postupne odomknú. Dokážete variť, servírovať a zvládnuť 15 hektických dní vo svojej reštaurácii a vytvoriť úplne novú franšízu?

PlateUp! Collector’s Edition obsahuje navyše štyri exkluzívne minifigúrky inšpirované ikonickými hrateľnými postavami z PlateUp! (výška cca 7 cm).

vivobook-15

Kľúčové vlastnosti

  • Varte ako v skutočnej reštaurácii
    V hre vás čaka klasické kooperatívne varenie so širokým výberom hlavných jedál, príloh, omáčok, polevy, dezertov a predjedál.

  • Budujte a zariaďujte
    Vyberte si vybavenie, rozložte kuchyňu, upravte jedálny lístok a nachystajte si taniere.

  • Varte samé fajnoty
    Od bublajúcich polievok cez vznešené šaláty, jemné steaky až po výdatné koláče – pre každého je tu niečo.

  • Buďte manažérom
    Postarajte sa o sedenie zákazníkov, doručovanie objednávok a zvládanie trpezlivosti. Vybavte svoju reštauráciu tak, aby zvládla aj tých najnáročnejších zákazníkov a dodala im to, čo potrebujú a práve vtedy, keď to potrebujú.

  • Rozvíjajte svoje dielo
    Prekonajte svoje ciele a posuňte svoju franšízu na vyššiu úroveň na novom mieste, čím si so sebou prinesiete nové odomknutia a inovácie

  • Keď sa reštaurácia na deň zatvorí, plánovanie sa začína!
    Rozhodnite sa, aké nové vybavenie si kúpite, a umiestnite ho kamkoľvek chcete. Chcete špičkové technológie? Nainštalujte turbo pece, naštartujte dopravníky a vytvorte priestor pre robotizáciu v kuchyni budúcnosti..

  • Prekonajte samého seba
    Začnite odznova na svojom ďalšom mieste, čím si prinesiete nové odomknutia a vylepšenia. Prispôsobte svoju značku gurmánskym jedlám alebo dolaďte svoju franšízu rýchleho občerstvenia. Každá reštaurácia je procedurálne vytvorená s vlastnou klímou, zákazníkmi a podmienkami.

vivobook-15

Obsah balenia Collector’s Edition:

  • Hra PlateUp! pre Nintendo Switch
  • Štyri minifigúrky inšpirované postavami z PlateUp! (výška cca 7cm)

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách