PlayStation Pulse Elite Wireless Headset

Cena s DPH
149,99 €
Cena bez DPH: 124,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
HOME CREDIT AKCIA
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
21 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
31 €
Predĺžená záruka o 1 rok
17 €
Predĺžená záruka o 2 roky
30 €
Kód produktu: 469046
SONY

PlayStation Pulse Elite Wireless Headset [CFI-ZWH2]

S bezdrôtovými slúchadlami Sony Pulse Elite vás čaká nová éra herného ozvučenia s verným zvukom a bleskurýchlou konektivitou.

O produkte

  • Nová éra herného zvuku čaká
    Užívajte si výnimočne verný zvuk vo svojich obľúbených hrách s planárnymi magnetickými slúchadlami, vďaka ktorým budete počuť každučký detail sprostredkovaný bezstratovým a bleskurýchlym bezdrôtovým pripojením PlayStation Link.

  • Ako majú hry naozaj znieť
    Vychutnávajte si verné herné ozvučenie v slúchadlách s pohodlným dizajnom, ktoré sú vybavené zasúvateľným mikrofónom a zabudovanou batériou s dlhou výdržou. Tieto slúchadlá inšpirované štúdiovými modelmi reprodukujú zvuk s takmer dokonalou presnosťou, a to v celom zvukovom spektre, takže hry budete počuť presne tak, ako to vývojári zamýšľali.

  • Planárne magnetické slúchadlá
    Obklopte sa zvukom plným bohatých jemných detailov za sprievodu hlbokých basov, ktoré premenia každé herné stretnutie na niečo skutočne veľkolepé. Vylepšite si svoje vnímanie v hrách na PS5, ktoré podporujú 3D zvuk. Zvukové signály sú do priestoru umiestnené s dokonalou presnosťou vo všetkých troch rozmeroch.

  • Technológia PlayStation Link
    Nenechajte si ujsť ani pípnutie vďaka novej bezstratovej technológii s ultranízkou latenciou PlayStation Link, ktorá bezdrôtovo poskytuje bleskurýchly zvuk, v ktorom sa pri prenose nestratí ani jediný detail. Ľahko sa pripojte a prepínajre medzi zariadeniami kompatibilnými so zariadením PlayStation Link, ako sú konzoly PS5, PC, Mac a vzdialený prehrávač PlayStation Portal.

  • Potlačenie hluku posilnené umelou inteligenciou
    Vďaka mikrofónu s technológiou pre potlačenie hluku vás všetci budú počuť čisto a hlasno. Túto novú technológiu poháňa umelá inteligencia trénovaná na identifikáciu, izoláciu a odstránenie nechcených zvukov na pozadí vášho hlasu.

  • Pripojenie k mnohým zariadeniam
    Vyrazte, kamkoľvek vás dobrodružstvo zanesie, a bezdrôtovo sa pripájajte k celému množstvu zariadení. Dajte sa do pohybu s priamym pripojením slúchadiel k mobilnému telefónu alebo tabletu. Počúvajte zvuk zo zariadenia PlayStation Link a zariadenia Bluetooth súčasne a zostávajte v hre aj pri prijímaní hovorov a počúvaní hudby z mobilného zariadenia.

  • Vždy pripravené na skvelé hranie
    Nabíjajte batériu s vysokou kapacitou pekne na očiach. Priložený držiak s nabíjačkou sa dá pripevniť k stolu, na dosku alebo namontovať na stenu, takže slúchadlá budú krásne vystavené vedľa vašej hernej zostavy, kde budú tiež pripravené kedykoľvek sa vrhnúť do hrania.

  • USB adaptér PlayStation Link
    Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom PULSE Elite sa dodávajú s USB adaptérom PlayStation Link, ktorý je vhodný na použitie s konzolami PS5, PC aj Macom. Pre ešte väčšie pohodlie si môžete zadovážiť ďalšie adaptéry a ešte ľahšie si užívať bleskovo rýchle bezdrôtové a bezstratové audio pripojenie k viacerým zariadeniam.

Technická špecifikácia
Slúchadlá
Typ slúchadiel on-ear, na uši
Dizajn uzavretý
Veľkosť meničov neuvedené
Typ meničov Planárne magnetické
Frekvenčná odozva neuvedené
Mikrofón
Typ výsuvný
Potlačenie hluku áno
Ovládanie stlmenia áno
Frekvenčná odozva neuvedené
Citlivosť neuvedené
Impedancia mikrofónu neuvedené
Ostatné
Batéria integrovaná
Veľkosť neuvedené
Ostatné
Ovládanie hlasitosti áno
Pripojenie Bluetooth
USB adaptér
Kompatibilita PlayStation 5
MAC
PC
Materiál náúšníkov neuvedené
Hlavový most neuvedené
Rozmery neuvedené
Hmotnosť neuvedené

Obsah balenia:

  • Slúchadlá
  • Nabíjací stojan
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách