PlayStation VR Worlds PS4

Po dohraní odkúpime naspäť
29,99 €
19,99 €
Cena bez DPH: 16,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 356596
PlayStationEN dabing
 
Chceš ušetriť 7 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 12,99 €

Doporučené produkty (2)

PlayStation VR Worlds [PS4]

Vitajte vo svete virtuálnej reality a vďaka PlayStation VR si vychutnajte hneď päť unikátnych zážitkov.

The London Heist
Pridajte sa ku gangu, vyzbrojte sa a vydajte sa na sériu prepadov naprieč Londýnom. Pomôžte Vášmu klanu v súbojoch s nepriateľskými gangmi, zmocnite sa zlata a uniknite bez ujmy. Ak Vás však chytia, budete musieť urobiť čokoľvek, aby z Vás pri vypočúvaní nedostali informácie.

Ocean Descent
Ponorte sa do hlbín oceánu v bezpečí klietky proti žralokom. Obdivujte bujný, prekypujúci podmorský život, pokochajte sa čriedami tropických rýb a jemne kolísajúcimi sa koralovými útesmi pod morom - ale počkať... nie je to štvormetrový biely žralok? Vyzerá to že sa k Vám blíži.

Scavengers Odyssey
Zmocnite sa všestranného mimozemského vozidla a preskúmajte zradnú vesmírnu hmlovinu pri hone za starobylými artefaktmi. Preskakujte kaňony, preplazte sa obrovskými vesmírnymi vrakmi a vystreľte z Vašich kanónov pri bojoch s nepriateľskými príšerami na dobrodružstve za ziskom mysterióznych pokladov.

VR Luge
Rúťte sa dolu kopcom pri neskutočných rýchlostiach po plných cestách, alebo nebezpečných križovatkách, ale dávajte si pozor na dopravné zápchy, ktoré by mohli vašu sánkarskú kariéru ukončiť predtým ako začala. Zvezte sa za vozidlom a využite ich rozrážanie vzduchu čím získate rýchlosť a nazbierate body.

Danger Ball
Vstúpte do futuristického športového podujatia, v ktorom víťazstvo znamená všetko. Vylepšujte Vaše schopnosti, zničte nepriateľov a prežite pre výhru v turnaji. Alebo budete čeliť kompletnej deštrukcii.



  • Obrovská škála obsahu a herných žánrov naplno ukazuje silu interaktívneho VR dizajnu, najlepších vizuálnych efektov a stereofónneho prehrávania zvuku.
  • Kolekcia predstavuje plné verzie kritikmi hodnotených VR zážitkov - The London Heist, VR Luge a Ocean Descent, plus nové herné módy, VR svetové výzvy a viac.
  • Súperte s priateľmi vo Vašej obývačke, alebo s inými hráčmi z celého sveta vo VR rebríčkoch.
  • Rôznorodosť herných svetov a prirodzená krása VR znamenajú, že si všetci hráči nájdu niečo, čo ich bude zaujímať.





    Hra vyžaduje PlayStation VR a PlayStation kameru pre PS4. Taktiež sa odporúča používať ovládače PlayStation Move.


  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách