Podložka pod myš Endorfy Cordura Speed L, čierna

24,99 €
20,99 €
Cena bez DPH: 17,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 461795

Podložka pod myš Endorfy Cordura Speed L, čierna [EY6B002]

Veľká herná podložka pod myš Endorfy Cordura Speed L je vyrobená z vysoko odolného a umývateľného materiálu Cordura, používaného na výrobu armádneho či motocyklového vybavenia. S priľnavým gumovým podkladom je podložka bezpečne prichytená k stolu, kde zostáva za všetkých okolností.

O produkte

  • Dokonalé prevedenie
    Táto podložka vás prekvapí svojim hladkým povrchom, ktorý vám umožní bezproblémový sklz myši. Je vybavená tkaninou CORDURA s hustým prešívaním, ktorá udrží povrch pod myšou svieži aj po niekoľko hodinovom používaní. Tento povrch je navyše vodoodpudivý. Nezľakne sa tak ani rozliatych nápojov. V prípade nehody je možné podložkou iba utrieť a pokračovať ďalej v zábave.

  • Tkanina CORDURA
    Cordura je tkanina používaná na výrobu armádneho či motocyklového vybavenia. Nebojí sa ohňa, vody, extrémnych teplôt ani kritických situácií. Vďaka hustej štruktúre je prakticky nezničiteľná. Preto sa využíva na výrobu stanov, ochranných odevov, obuvi, puzdier a teraz aj na výrobu podložky Endorfy Cordura Speed.

  • Drží na svojom mieste
    Podložka Endorfy priľne na váš stôl a bude tam držať ako prilepená. To zaručuje kvalitná gumová spodná strana, ktorá zvládne aj dynamické pohyby myšou.

Technická špecifikácia
Určenie Herná podložka pod myš
Kompatibilita Optické a laserové myši
Materiál Guma, tkanina
Obšitie Áno
Vodeodolnosť Áno
Veľkosť L
Rozmery 45 x 40 x 0,3 cm

Obsah predajného balenia:

  • Podložka pod myš
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách