Pokémon GO Plus +

Cena s DPH
59,99 €
Cena bez DPH: 49,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 463060
Nintendo

Pokémon GO Plus + [NIMP20]

Cestujte medzi reálnym a virtuálnym svetom Pokémon v hre Pokémon GO, pre iPhone a zariadenia Android. S Pokémon GO objavíte úplne nový svet - ten Váš. Hra využíva Ninatic Real World Gaming platformu a bude používať reálne lokality, čo bude hráčov povzbudzovať k hľadaniu vo všetkých kútoch reálneho sveta, kde objavia virtuálnych miláčikov z Pokémon. Pri prieskume okolia budete môcť objaviť viac ako stovku rôznych Pokémonov.

Zodvihnite sa a choďte von, kde objavíte a budete mať možnosť chytať Pokémonov. Preskúmajte celé mestá a dedinky v okolí, alebo sa vydajte chytať Pokémonov pri cestách po rôznych dovolenkových lokalitách.



Pokémon GO Plus +:

Pokémon je na blízku!
Pokémon GO Plus + je malé zariadenie, vďaka ktorému si užijete hru za pohybu bez toho aby ste museli stále sledovať Váš smartfón a vďaka ktorému budete šetriť batériu. Zariadenie sa k smartfónu pripája cez Bluetooth a bude Vás informovať o udalostiach v hre - ako napríklad o blízkosti Pokémonov za pomoci vibrácií a LED, ktoré sa nachádza v strede zariadenia.

Ak je na blízku Pokémon, za pomoci stlačenia tlačidla na Pokémon GO Plus + na neho hodíte Poké loptu. Ak budete úspešní, Pokémon GO Plus + začne blikať a vibrovať.

Pokéstop oznámenia
Pokémon GO Plus + taktiež začne blikať a vibrovať vždy, keď budete v blízkosti Pokéstop. Stlačte tlačidlo uprostred vášho Pokémon GO Plus +, vďaka ktorému prehľadáte Pokéstop pre zisk predmetov. Ak nejaké objavíte, môžete si ich pridať do batohu ich potiahnutím, alebo stlačením na mobilnom zariadení.

Sledujte svoj spánok
Údaje o spánku môžete použiť pri hraní Pokémon GO alebo Pokémon Sleep. Pikachuov známy hlas vám môže dať roztomilé pokyny, keď je čas vstať alebo ísť spať.

Bonus za spárovanie
Ak spárujete svoj Pokémon GO Plus + s Pokémon GO, budete môcť vykonať špeciálny výskum, v ktorom môžete stretnúť Snorlaxa v nočnej čiapke.



Balenie obsahuje:

  • Pokémon GO Plus +
  • Pokémon GO Plus + popruh s klipom
  • USB nabíjací kábel
  • Lítium-iónová batéria
  • Návod na obsluhu

  • Rozmery: 64,5 mm x 18,3 mm
  • Váha: 50 g





    Pokémon GO Plus + vyžaduje kompatibilný smartfón (používajúci Android alebo iOS) s nainštalovanými aplikáciami Pokémon GO alebo Pokémon Sleep.



  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách