Pokémon TCG Classic

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
Cena s DPH
509,99 €
Cena bez DPH: 424,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Kód produktu: 469264

Pokémon TCG Classic

Klasika nikdy nevyjde z módy

Zažite nadčasovú radosť z Pokémon TCG s Pokémon Trading Card Game Classic – produktom navrhnutým pre fanúšikov, aby si mohli vychutnať priateľský súboj kedykoľvek a kdekoľvek!

O produkte

  • Od seriálu ku kartičkám
    Kartová hra Pokémon Trading Card je zberateľská kartová hra vyvinutá spoločnosťou Creatures Inc., založená na franšíze Pokémon. K marcu 2023 sa z hry celosvetovo predalo viac ako 52,9 miliárd kariet. Pokémon Trading Card bola vyvinutá v Japonsku na základe videohry Pokémon Red, Blue a Yellow Game Boy z roku 1996 od Nintenda. Počas nasledujúcich piatich rokov Wizards of the Coast zverejnili viac ako tucet rozširujúcich sád pre hru, čo spoločnosti umožnilo predať milióny kariet a zarobiť viac z Pokémonov, ako mali z Magic: The Gathering vo svojich prvých 10 rokov.

  • V plnej výbave
    Súčasťou sady Pokémon Trading Card Game Classic je aj skladacia, prenosná herná doska pre dvoch hráčov so zónami na umiestnenie kariet pre vašich aktívnych Pokémonov, pokémonov na lavičke, balíček, odhadzovací balíček a karty cien. Keďže táto doska má priehradku v strede, pojme až tri balíčky kartičiek a skrinku s príslušenstvom, ktoré potrebujete na boj.

  • Originálne kartičky
    Táto nadčasová kolekcia obsahuje tri 60-kartové balíčky s pôvodnými prvými Pokémonmi inšpirovanými základnou sadou Pokémon TCG a typickými kartami z celej dlhej histórie hry. Okrem klasických obľúbených kariet nájdete v sade aj šesť nových kariet – vrátane Suicune ex, Lugia ex a Ho-Oh ex. Tieto kombinácie vám umožnia vytvárať nové stratégie. Všetky karty sú potiahnuté fóliou a pripravené na hranie hneď po vybalení z krabice.

  • Originálne kartičky
    Vo vnútri boxu s nástrojmi nájdete stohovateľné počítadlá poškodenia, ktoré jasne ukazujú, aké poškodenie Pokémon utrpel, trojrozmerné značky Poison a Burn a kovové gule, ktoré nahradia mince. V strede skrinky s nástrojmi budete môcť tieto kovové gule spustiť dolu malým žľabom – ak guľka pristane v diere s bielym okrajom, bude sa s ňou zaobchádzať ako s "pannami", a ak dopadne do diery s čiernym ohraničením, zaobchádzať ako s "orlami". Pri hraní s Pokémon Trading Card Game Classic už nikdy nebudete musieť hľadať kocky alebo mince.

  • Vylepšený Pokémon zážitok
    Vylepšite svoj zážitok pomocou vysokokvalitného herného príslušenstva, ako je skladacia herná doska pre dvoch hráčov, stohovateľné kužele na počítadlo damage-u a kufrík na príslušenstvo, v ktorom je všetko pohodlne uložené a pripravené. Okrem kariet Basic Energy nie sú karty v týchto balíčkoch určené na turnajové hranie, s výnimkou kariet Basic Energy, ale keďže sa hra neustále mení, tieto statické balíčky sú ideálne na to, aby ste vyzvali priateľov a rodinu na nestarnúci boj Pokémon TCG.

Obsah balenia:

  • 3x 60-kartové balíčky s Venusaurom, Charizardom a Blastoise
  • 3x palubné boxy
  • 3x sady obalov na karty
  • 1x hracia doska pre dvoch hráčov
  • 1x kufrík na náradie s randomizérom
  • 2x sady kužeľov na počítanie poškodenia
  • 2x sady indikátorov stavu
Poznámka: Karty zahrnuté v Pokémon TCG Classic nemožno použiť na oficiálnych turnajoch, s výnimkou kariet Basic Energy.

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách