Poker Club Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Poker Club - PS4
29,99 €
15,99 €
Cena bez DPH: 13,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 435344
MaximumEN dabing

Poker Club [PS5]



Vitajte v Poker Clube. Vychutnajte si život pokerového profesionála v najhlbšej pokrovej simulácii, akú ste kedy videli, s vizuálmi Ultra HD 4K a dych vyrážajúcim sledovaním lúčov. Pripojte sa ku komunite online hráčov na ich ceste k vrcholu a sledujte svoj postup vo viac ako 10 turnajových režimoch Texas Hold’em. Či už ste skúsený pokerový profesionál alebo ste úplne nový hráč v tabuľke, zdokonaľte svoj herný štýl, aby ste mali veľkú šancu vyhrať.

Vlastnosti:

  • Viac možností hry - Vylepšite svoju hru s viac ako 10 turnajovými režimami Texas Hold'em vrátane freezeoutov, prestreliek, super turba, odmeny a ďalších. Hrajte online s komunitou alebo si vytvorte vlastné hry a hrajte podľa vlastných pravidiel.
  • Vyhrávajte spolu - Pripojte sa k klubu a spojte sa s priateľmi a hráčmi z celého sveta a získajte odmeny, odomknite zdieľané ciele a vylepšujte svoj klub.
  • Staň sa PPC POKER TOUR profesionálom - Postupujte od hier v zákulisí k hlavným udalostiam s veľkými peniazmi, kede sa vyšplháte na rebríčky PCC Poker Tour. Prispôsobte si svojich profesionálov a prebojujte sa až na vrchol.
  • Zostaň pripojený - Vkladajte svoje stávky do denných online turnajov a zúčastnite sa exkluzívnych naplánovaných udalostí, aby ste odomkli najnovšie veci.
  • Tak blízko ako sa len dá - Od suterénu Ralph’s Pizzeria až po úchvatnú arénu Intensity; uzatvárajte svoje stávky v ohromujúcom prostredí dodávanom v úchvatnom Ultra HD 4K.





Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách