Ponorný tyčový mixér Bamix Deluxe, typ C, 200 W, červený

Cena s DPH
232 €
Cena bez DPH: 193,33 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 447157
Bamix

Ponorný tyčový mixér Bamix Deluxe, typ C, 200 W, červený [A0085102-V02]

Ponorný tyčový mixér bamix DeLuxe, 200 W, konštrukčný typ C. Okrem samotného mixéra balenie obsahuje aj kuchynský mlynček s 3 čepeľami / nástavcami z nehrdzavejúcej ocele (šľahací, mixovací a univerzálny). Užívajte si varenie ako nikdy predtým s týmto nadčasovým, vysoko kvalitným pomocníkom, ktorý vám vydrží naozaj dlhé roky!
deluxe-mixer


O produkte

  • Prečo zvoliť Bamix?
    Čo jednoznačne odlišuje bamix od "obyčajných" mixérov je nadčasový a elegantný dizajn (od roku 1954), udržateľnosť a opraviteľnosť (dlhodobá životnosť), doba nepretržitého chodu (až 5 minút), dokonalé uloženie motora (absencia vibrácií), bezkonkurenčný počet otáčok (až 22.000 otáčok za minútu), konštantný výkon (bez ohľadu na množstvo surovín), precízne dielenské spracovanie (osvedčená švajčiarska kvalita), namáhané súčasti vyrobené z kovu (minimálna poruchovosť), rokmi preverená technológia (už takmer 70 rokov na trhu), absolútna záručná doba na motor (doživotná) a v neposlednom rade aj jednoduché čistenie. Vďaka svojim neprekonateľným vlastnostiam je bamix vyhľadávaný nielen celosvetovo uznávanými kuchárskymi celebritami a profesionálnymi šéfkuchármi, ale stále viac aj gazdinkami. A prečo by aj nie, veď práca v kuchyni má byť radosť, nie drina. Čokoľvek potrebujete v kuchyni pri príprave pokrmov urobiť, urobí bamix za vás. Seká, melie, krája, strúha, krája na plátky, mixuje, mieša, šľahá... Jediné, čo nedokáže, je namazať chlieb maslom.

  • Náhrada robota
    Výkonný multifunkčný tyčový mixér typu C DELUXE bamix takmer nahradzuje vďaka svojej všestrannosti kuchynský robot. Šetrí čas, riad, miesto v kuchyni a predovšetkým vašu prácu. Ľahko si poradí takmer so všetkými kuchynskými úlohami. S ručným mixérom DELUXE je príprava akéhokoľvek jedla hračka, od polievok po koktaily - vždy dokonale spracované. Tento kúzelný mixér je nepostrádateľným kuchynským spotrebičom, ktorý si vďaka svojmu bohatému príslušenstvu nájde miesto v každej kuchyni.

  • Miešajte, šľahajte, mixujte
    Šľahanie smotany a bielkov do tuha, dokonalé spájanie omáčok, ale aj ľahká príprava zemiakovej kaše a ľahkých ciest alebo ciest - bez námahy a efektívne. Vďaka výkonnému motoru ľahko zvládne drvenie kociek ľadu aj prípravu zmrzliny a dezertov z mrazeného ovocia. Sorbety a koktaily ľahko rozmixuje. Súčasťou balenia je aj mlynček, s ktorým môžete mlieť tvrdé korenie (muškátový oriešok, korenie, škoricu) aj čerstvé a sušené bylinky. Dômyselný stojan v čiernej farbe uľahčuje jeho skladovanie a poskytuje dokonca priestor aj pre všetky jeho nadstavce.

  • Rýchlejšie a efektívnejšie
    Mixér je vybavený patentovanou otvorenou mixovacou hlavou, ktorá zaistí priamy kontakt ostria s mixovanými surovinami, čo vedie k rýchlejšej cirkulácii a efektívnejšiemu spracovaniu. Má vysoko výkonný striedavý motor s nízkou spotrebou, čo z neho robí skutočnú špičku na trhu. Nemusíte sa báť čistenia pod tečúcou vodou, otvorená hlava a perfektné tesnenie zabráni prieniku vody do prístroja.

Technická špecifikácia
Príkon 200 W
Rýchlosť 1. stupeň 12 000 otáčok/minúta
2. stupeň 17 000 otáčok/minúta
Prevádzka až 5 minút nepretržitej prevádzky
Kábel/b> špirálový, čierny
Rozmery 0,11 × 0,367 × 0,235 cm
Hmotnosť 1,43 kg

Obsah balenia:

  • Tyčový mixér
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách