Ponorný varič Lauben Sous Vide Stick SV01

Cena s DPH
114,90 €
Cena bez DPH: 95,75 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Možnosť poistenia:
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 1 rok
11 €
Poistenie náhodného poškodenia a odcudzenia na 2 roky
19 €
Predĺžená záruka o 1 rok
13 €
Predĺžená záruka o 2 roky
28 €
Kód produktu: 432529
Lauben

Ponorný varič Lauben Sous Vide Stick SV01 [LBNSV01]

Chcete si pochutnať na vynikajúcom, zdravom jedle, ktorého príprava vám nezaberie celé odpoludnie? Chcete si doma pripraviť mäso, čo sa bude rozpadať na jazyku, ale pritom nestratí na objeme a vždy si zachová svoj tvar a farbu? Nemusíte nutne chodiť do reštaurácie. Lauben Sous Vide Stick je ideálnym pomocníkom do kuchyne pre každého, kto chce ušetriť hodiny strávené pri sporáku, a napriek tomu dostať z ingrediencií maximum. Vďaka metóde varenia sous vide si pripravované jedlá zachovajú všetky chute, vône a živiny, o ktoré nechcete pri varení prísť.

Prečo kúpiť Lauben Sous Vide Stick SV01

  • Varenie bez starostí a vždy skvelý výsledok: Vďaka špeciálnej metóde sous vide, ktorá je založená na príprave jedál pri nižších teplotách vo vákuu, si všetky pokrmy zachovajú svoj pôvodný tvar a farbu. S Lauben Sous Vide Stick sa vám nikdy nestane, že by ste jedlo pripálili, rozvarili alebo skazili. Čerstvosť a všetky chute aj vône v ingredienciách zostanú. Aj preto túto metódu využívajú šéfkuchári v michelinských reštauráciách. Vy si môžete takto uvariť aj doma, príprava vám nezaberie takmer žiadny čas a varič na všetko dohliadne za vás.
  • Jednoduché ovládanie, minimalistický dizajn: Ovládanie Lauben Sous Vide Stick je intuitívne a zvládne ho každý. Na displeji uvidíte všetko, čo potrebujete vedieť, aktuálnu teplotu aj zostávajúci čas varenia. Varič ovládate pomocou jediného tlačidla a priebeh sledujete vďaka kontrolkám. Nemusíte čítať zdĺhavé návody, na škatuli aj na produkte nájdete QR kód, ktorý naskenujete vo svojom telefóne, a prehrá sa vám jednoduchý video tutoriál. Lauben Sous Vide Stick vám v kuchyni nezaberie takmer žiadne miesto, vďaka svojmu čistému a minimalistickému spracovaniu môže byť, naopak, skvelým dizajnovým doplnkom.
  • Maximum živín, minimum tuku: Vďaka metóde sous vide nikdy neprídete o cenné vitamíny a živiny z ingrediencií pokrmov. Príprava navyše prebieha len s malým množstvom tuku. Nielenže dostanete z jedla maximum pri vynaložení minimálneho úsilia, ale oproti klasickým metódam varenia nepotrebujete do jedla pridávať nezdravé tuky, ktoré inokedy bývajú na prípravu nevyhnutné.

Technická špecifikácia

Výkon motora 1200 W
Vodoodolnosť IPX7
Minimálna teplota 20°C
Maximálna teplota 95°C
Teplotná presnosť ±1%
Minimálna hĺbka vody 11 cm
Minimálny objem vody 10 l
Maximálny objem vody 15 l
Výkon pumpy 8.5 l/min
Príkon 220 ~ 240 V, 50/60 Hz

Obsah predajného balenia:

Lauben Sous Vide Stick SV01
Kruhový držiak variča
Textilný obal
Dve zip lock vrecúška

Súvisiace produkty (1)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách