POP! Rides: Bono with Achtung Baby Car (U2 Zoo TV)

49,99 €
27,99 €
Cena bez DPH: 23,33 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 447795
Funko

POP! Rides: Bono with Achtung Baby Car (U2 Zoo TV) [POP-0293]

Neváhaj a rozšír svoju zbierku Funko Pop figúrok o túto figúrku zo série Rides!


Nádherná a žiarivá POP Funko figúrka Bono na aute Achtung Baby Car z legendárnej skupiny U2 a ich turné Zoo TV. Ak si fanúšikom skupiny U2, tak táto exkluzívna figúrka ti jednoducho nemôže chýbať! Ďalšia z rady celosvetovo úspešnej figúrkovej série Funko PoP!

  • U2
    U2 je írska rocková skupina z Dublinu, ktorá vznikla v roku 1976. Skupinu tvoria Bono (spev a rytmická gitara), The Edge (gitara, klávesy a sprievodné vokály), Adam Clayton (basgitara) a Larry Mullen Jr. (bicie a perkusie). Bonove texty, často zdobené duchovnými obrazmi, sa zameriavajú na osobné a spoločensko-politické témy. Skupina, ktorá je populárna pre svoje živé vystúpenia, počas svojej kariéry usporiadala niekoľko ambicióznych a prepracovaných turné.

  • Achtung Baby
    Hľadajúc inšpiráciu z nemeckého znovuzjednotenia, U2 začali nahrávať Achtung Baby v berlínskych Hansa Studios v októbri 1990. Stretnutia boli plné konfliktov, keď sa skupina hádala o ich hudobné smerovanie a kvalitu materiálu. Potom, čo napätie a pomalý postup takmer prinútil skupinu rozpustiť sa, urobili prelom improvizovaným písaním piesne „One“. Morálka a produktivita sa zlepšili počas nasledujúcich nahrávacích sedení v Dubline, kde bol album dokončený v roku 1991. Aby U2 zmiatli očakávania verejnosti od kapely a jej hudby, zvolili si fiktívny názov nahrávky a farebný obal s viacerými obrázkami.

  • Uznávaný album
    Z albumu sa celosvetovo predalo 18 miliónov kópií a v roku 1993 získal cenu Grammy za najlepší rockový výkon dua alebo skupiny. Achtung Baby je odvtedy uznávaný spisovateľmi a hudobnými kritikmi ako jeden z najlepších albumov všetkých čias. Nahrávka bola znovu vydaná v októbri 2011 k 20. výročiu a opäť v novembri 2021 k 30. výročiu.

  • Zoo Tour
    Tvárou v tvár tvorivej stagnácii a odporu k ich dokumentárnemu dvojalbumu Rattle and Hum (1988) sa U2 v 90. rokoch opäť objavili. Počnúc ich oceneným siedmym albumom Achtung Baby (1991) a multimediálne náročným Zoo TV Tour sa skupina vydala novým hudobným smerom ovplyvneným alternatívnym rockom, elektronickou tanečnou hudbou a industriálnou hudbou a prijala viac ironický, prostoreký obrázok.

  • Figúrka
    Urobte si výlet na turné s Bonom! Figúrka vydaná k 30. výročiu turné Achtung Baby zobrazuje ikonického speváka kapely U2 oblečeného v charakteristických čiernych farbách vo farebnom aute, ktoré je zobrazované na obale a videách Achtung Baby a bolo aj súčasťou tejto veľkolepej tour. Pulzujte, rockujte a hýbte sa rytmami albumu z roku 1991 úplne novým spôsobom! Figúrka je vysoká cca 15 cm a vyrobená z kvalitného vinylu.

    • Veľkosť: cca 15 cm
    • Materiál:Vinyl
    • Balenie:Krabička
    • Výrobca:Funko

Video z turné Zoo Tour


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách