PowerWash Simulator Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA PowerWash Simulator - PS4PowerWash Simulator - Xbox Series X|SPowerWash Simulator - NSW
29,99 €
23,99 €
Cena bez DPH: 19,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 462192
SquareEN dabing

PowerWash Simulator [PS5]

O hre

Uvoľnite tlak pomocou PowerWash Simulator! Zmyte svoje starosti s upokojujúcimi zvukmi vysokotlakovej vody.

Naštartujte svoju výkonnú umývačku a odstreľte každú škvrnu špiny, ktorú nájdete. Vybudujte si svoj vlastný biznis s power-washingom a odomknite nové nástroje, vylepšenia a ďalšie – to všetko s jednoduchým uspokojením z power-washingu až po žiarivý povrch.


Kľúčové vlastnosti

  • ČAS UPRATOVAŤ OKOLIE
    Vybudujte si podnikanie v režime kariéry a dokončite množstvo špinavých prác v prašnom meste Muckingham. Neexistuje žiadne správne alebo nesprávne; žiadny časový tlak ani konečné skóre, len vy a nástroje, ktoré potrebujete na odbúranie stresu. Chcete čistý začiatok? Oddýchnite si a prehrajte si svoje obľúbené úlohy v hre Free Play.

  • HRAJTE S PRIATEĽMI
    Oddýchnite si, uvoľnite sa a hrajte sa s priateľmi v Online Co-Op! Podaj pomocnú ruku svojmu najbližšiemu kamarátovi v režime kariéry, alebo sa až 6 priateľov môže vyšantiť vo Free Play a popasovať sa s akoukoľvek úlohou, ktorú už hostiteľ dokončil.

  • UDRŽUJTE V ČISTOTE
    Pre tých, ktorí hľadajú trochu väčší tlak, porazte svoje najlepšie skóre v režime Challenge! Bojujte so špinou v rôznych scenároch; umývajte s časom v Time Challenge alebo otestujte svoju presnosť použitím čo najmenšieho množstva vody vo Water Challenge.

  • DOBRÁ ČISTÁ ZÁBAVA
    Graffiti, špina, mach a pleseň, žiadna nečistota nie je príliš odolná pre váš rad ostrekovačov, trysiek, čističov a nástavcov. Rôzne typy nečistôt majú rôznu úroveň tvrdosti, takže sa uistite, že so svojím vybavením začínate taktizovať. Prispôsobte svoj vzhľad pomocou podložiek a rukavíc!

  • RELAX, ZARUČENÁ SPOKOJNOSŤ
    Od príležitostných, čistých nadšencov až po hráčov, ktorí sa chcú dostať do náročnejšej hry, každý sa môže zdvihnúť a hrať, aby sa cítil ponorený do hry. Nasajte relaxačnú atmosféru a tempo bez stresu pri odstraňovaní nečistôt z terás, chodníkov, vozidiel a verejných parkov. Stres sa dostane k nám všetkým, takže sa pohodlne usaďte, relaxujte a zmyte svoje starosti do odpadu.

  • SVET JE VAŠE PLÁTNO
    Vytvárajte umenie čistením tak, ako chcete. Vaše trysky sú vaše kefy; okolie je vaše plátno. Uvoľnite svoj tvorivý talent a premeňte obyčajnú špinu na výnimočné umelecké diela. Podeľte sa o svoje techniky a ukážte svoju schopnosť umývania a bahnité majstrovské diela!

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách