Pro Cycling Manager 2023 PC

34,99 €
30,99 €
Cena bez DPH: 25,83 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 460811
NACONEN dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Pro Cycling Manager 2023 [PC CIAB]

O hre

Spravujte tím profesionálnych cyklistov: určujte rozpočet, objavte mladé talenty, cvičte pretekárov a navrhujte závodné stratégie. Bojujte o pozíciu a dostaňte sa na vrchol svetového rebríčka!

Začnite úplne na nule alebo vo vedení tímu World Tour! Vyberte si z 80 profesionálnych tímov podľa svojho preferovaného štýlu a stratégie. Riešte útoky tých najlepších jazdcov pelotónu vo viac ako 260 pretekoch a 700 etapách cyklistického kalendára. Od úplne prvých pretekov sezóny po tie posledné vám budú vaši súperi neustále šliapať na päty.

ZÁVODY: 260 replikovaných závodov a 700 etáp v hre Pro Cycling Manager 2023, vrátane tých najväčších medzinárodných závodov: Tour de France, La Vuelta, Liege-Bastogne-Liege, Tour de Suisse, Giro di Como a mnoho ďalších.

TÍMY: 80 tímov zastúpených viac ako 800 profesionálnymi pretekármi (Jumbo-Visma, Ineos-Grenadiers, UAE Team Emirates, Trek-Segafredo…)


REŽIM KARIÉRY

  • HRAJTE AKO ŠPORTOVÝ RIADITEĽ
    V hre Pro Cycling Manager 2023 hráte ako šéf! Ako športový riaditeľ cyklistického tímu máte za úlohu robiť správne rozhodnutia a dostať svoj tím na vrchol svetového rebríčka. Hra zahŕňa všetky hlavné aspekty budovania víťazného tímu: správu závodu, rotáciu pretekárov, tréningové relácie, nábor nových talentov, vylepšovanie vybavenia, rozhodovanie o závodných stratégiách...

  • SPRÁVA
    Zvažujte tie najdôležitejšie kontrakty a hľadajte nových sponzorov, ktorí vášmu tímu pomôžu uspieť. Dobrý finančný manažment pomôže udržať dôveryhodný vzťah s vašimi sponzormi.

  • NÁBOR
    Sledujte trh s prestupmi a podpisujte zmluvy s budúcimi pretekármi, aby ste vylepšili svoj tím a vyniesli ho až na vrchol.

  • TÍM
    Obklopte sa expertmi, ktorí poznajú cyklistický svet ako vlastné topánky. Najímajte doktorov, trénerov a scoutov, ktorí vašim pretekárom pomôžu zostať v najlepšej forme.

  • ČASOVÝ PLÁN
    Spravujte rozvrhy svojich pretekárov, počúvajte ich požiadavky a vylepšujte ich blaho, aby ich morálka zostala po celú sezónu na vysokej úrovni.

  • BUDÚCNOSŤ
    Objavte cyklistické talenty tak, že budete vysielať členov tímu po celom svete, aby hľadali budúce hviezdy.

  • STRATÉGIA
    Prispôsobte svoju taktiku závodu, počasiu a súperom, aby ste boli pripravení na rôzne útoky od konkurenčných tímov a vyhrali tie najprestížnejšie preteky.

  • VYBAVENIE
    Kolesá, rámy… Vylepšujte svoje vybavenie, využívajte výhody najnovších technológií a optimalizujte svoj závodný výkon.

REŽIM PRO CYCLIST

  • HRAJTE AKO PRETEKÁR
    V režime Pro Cyclist hráte ako pretekár! Vytvorte si vlastného pretekára, predveďte svoj talent a preslávte sa, spravujte svoje kontrakty a pridajte sa k profesionálnemu tímu. Váš tréning a prvé preteky sú dôležité a budú mať vplyv na vašu budúcu kariéru!

  • PROFIL
    Vytvorte si vlastného pretekára a vyberte si jeho počiatočné fyzické atribúty. Vytvoríte si vrchára, alebo šprintéra? To všetko záleží na vašich cieľoch!

  • MANAGEMENT
    Definujte si taktiku s manažérom, vylepšujte svoje schopnosti a snažte sa zopakovať výsledky tých najúspešnejších pelotónových tímov.

  • ROZVOJ
    Vylepšujte fyzické atribúty svojho pretekára pomocou stromu schopností.

  • HIERARCHIA
    Na základe výsledkov závodu a vášho výkonu stúpajte v tímovej hierarchii, aby vám spolujazdci mohli pomáhať v náročných situáciách.

  • TRH S PRESTUPMI
    Počúvajte zákulisné informácie o ostatných tímoch a pomáhajte svojmu náboru.

Trailer

TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
EN dabingDE titulky

Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách