The Last of Us: Part 2 CZ recenzia od Miroslav Uhrin 5 z 5tich hviezdičiek!20.03.2023
Najlepšie hra a taktiež aj prvá časť hlavne na PS5
The Last of Us: Part 2 CZ recenzia od Štefan Csontos 5 z 5tich hviezdičiek!14.12.2022
1 z najlepsich hier, atmosfera,pribeh, grafika,odporucam
The Last of Us: Part 2 CZ recenzia od Nataša Rolková 5 z 5tich hviezdičiek!29.11.2022
Ziadna hra sa mi takto este nevryla do srdca. Nadherny rozvity pribeh, priam az zabudate ze je to len hra a pretoze jeden moment stoji za to. Netreba pocuvat ludi ktori na to nadavaju, buď sú zaujaty a nepochopili hlavný myšlienkový pochod, alebo sú homofobny (bohuzial) Hratelnost a grafika je vyborna taktiez. Crème de la crème <3
The Last of Us: Part 2 CZ recenzia od Matej Chovanec 5 z 5tich hviezdičiek!08.10.2021
Akože, totálna pecka. Prepracovaný príbeh, krásna grafika, výborná hrateľnosť. Počas celej hry som sa doslova vžil do postavy ako Ellie, tak aj Abby a celý príbeh somsi veľmi užil a extrémne prežíval, vrelo odporúčam. :)
The Last of Us: Part 2 CZ recenzia od Roman Kövári 5 z 5tich hviezdičiek!31.01.2021
kto na to nemá žalúdok nech hraje iné , je to súper hra aj prvá bola súper , dúfam že budu ďalšie.
The Last of Us: Part 2 CZ recenzia od Marek Lehocky 5 z 5tich hviezdičiek!01.01.2021
Dostal som túto hru k PS4 najprv som bol veľmi skeptický a hneď som ju chcel predať ale dal som jej šancu .. Bola to tá najlepšia hra akú som kedy hral pribehovo či hrateľnosťou či grafikou.. Ale veľmi neodporúčam hrať túto hru ľuďom zo slabšou psychykov Hra je brutálna až sadisticka stále ste napnuty ako struna čo kedy navas vybehne + ťa grafika a spracovanie prostredia zo soundtrackom vás vtiahne do hry ale nedokázal som si ju užiť až tak jak som chcel pretože ako hovorím nieje to hra pre každého po 3hodinach som mal dosť a musel som to vypnúť lebo mi to už nerobilo dobre a to mám prejdene veci ako outlast , resident evil ,days gone.. Príbeh je silný a pre tých ktorý hrali 1ku a chápu súvislosti to bude hra ktorú budu prežívať aj ďalšie týždeň po dohrati tak ako ja napr.. a ku "recenzi" inteligenta dole že hra je úplný odpad a že kto Oto len zakoppne chlapec ty nevieš čo je to pravý masterpeace a vermi aj keď veľa ľudí nadáva na 2ku asi tak 30%hracov tlou 2 predala milióny kusov a zarobila natom niekoľkonásobne viac ako dotoho dala takže určite ich trápia komenty od odborníkov ktorý s uslintanimi prstami doma sedía za klávesnicou a celý svet im ublížil ..
The Last of Us: Part 2 CZ recenzia od Jaroslav Čermák 5 z 5tich hviezdičiek!15.11.2020
Bude aj 3diel ?po case by bolo super 2 na 3diel nadviazať???? to by bola pekna????
The Last of Us: Part 2 CZ recenzia od Karol Illeš 5 z 5tich hviezdičiek!21.10.2020
Pár slovami je The Last of Us Part 2 už teraz GOTY 2020 tak ako GOW 4 v roku 2018.Tým je povedané všetko.Vrelo doporučujem ľuďom k vzťahu k príbehovkám.Ďakujem celému štúdiu Naughty Dog za high level masterpiece a hejterom -"expertom" len malá rada:ignorovať ,hra nie je určena pre Vás.
The Last of Us: Part 2 CZ recenzia od Lucia Zelenakova 5 z 5tich hviezdičiek!15.08.2020
Hru som dohrala pred cca dvoma dnami, a za mňa super, je to jedna z mala hier pri ktorej, mám nutkanie odohrať ju znova...dobrý príbeh, výborne vykreslenie postav ich psychiky a konaní v danom prostredí, krásna grafika nespočetne množstvo detailov napr. keď prší Ellie si dá automaticky kapucňu, vo vode ju jej ruksak nadnáša alebo keď Dine svietite do oči si ich cloní a mnoho ďalších...takže na vašom mieste by som si hru najprv zahrala až potom vynášala verdikt a neopakovala len názory Miška alebo Jožka :D....a myslím že the last of us part II bude minimálne nominovaná ako hra, či už za príbeh, hrateľnosť alebo hudbu, ktorá je výborná
The Last of Us: Part 2 CZ recenzia od Marián Magoč 5 z 5tich hviezdičiek!06.07.2020
Prv než začnem písať svoje dojmy z hry by som len budúcim kupujúcim odporučil kúpiť si ju a vytvoríť si na to svoj vlastný názor, netreba počúvať tie smiešne nadávky a podobne ako je The Last of Us Part II zlá lebo toto alebo toto. Ja osobne už idem druhý krát a mega si to užívam, ako zbieranie surovín aby ste si mohli vylepšovať zbrane a svoju postavu, objavovanie miest kde na vás čakajú vždy nejaký nepriatelia či už infikovaný, vojaci WLF atď... Nechcem robiť spoilery, hra začína rozhovorom medzi Joelom a Tommym kde sa Joel zverí Tommymu so svojím tajomstvom čo sa stalo na konci prvej časti. Potom sa vrátite Do Jacksonu a idete navštíviť Ellie. No nebudem písať ďalej lebo toto je tak krásna hra že sa čudujem ako môže niekto napísať že je to zlá hra. Myslím si že The Last of Us part 2 by si kľudne zaslúžilo titul Hra roku 2020.
The Last of Us: Part 2 CZ recenzia od Lukáš Lupták 5 z 5tich hviezdičiek!28.06.2020
Podľa mňa super, netreba sa nechať znechutiť. Je na každom aby si vytvoril vlastný názor. Super príbeh, i keď človek by očakával iné. No možno o to práve ide nechať sa vtiahnuť do deja a jednoducho si to užívať.
The Last of Us: Part 2 CZ recenzia od Timotej 150 5 z 5tich hviezdičiek!27.06.2020
*TOP* Nekazte si hru tým že vám nejaký random človek bude hovoriť že je to blbosť a plakať že sa mu nepáči príbeh
The Last of Us: Part 2 CZ recenzia od Marek Bolf 5 z 5tich hviezdičiek!25.06.2020
Nepokazte si zážitok s tejto hry čítaním iných názorov a urobte si vlastný názor na túto hru. Ako taký srdcervúci koniec a začiatok som ešte v žiadnej hre nezažil. Nemôžem povedať že TLOU2 je lepšie ako TLOU pretože prvá časť je pre mňa srdcovka ale aj druhý diel má niečo do seba .... Grafika je naprosto fenomenálna, hrateľnosť je neskutočná síce trošku podobná prvému dielu ale o pár detailov lepšia, v ktorej sú zakomponované aj nové prvky ... Čo sa týka príbehu príbeh vás nechá sa vcítiť do hlavnej postavy s ktorou sa vydávate na cestu za pomstou. Úplne prežívate s ňou jej pocity, taktiež sa mi páčila aj inteligencia MPC postáv a nepriateľov ... Ale čo ma trošku mrzí tak je dĺžka hry : 25 hodín mi prišlo veľmi veľa a za druhé to preskakovanie s postaví na postavu mohlo byť viac pravidelnejšie a lineárnejšie... TLOU2 nám skvelé ukazuje ako ďaleko dokáže človek zájsť keď sa jedná o pomstu a aké sú neskôr jej následky ... Keď by som som to mal zhodnotiť tak ja som sa pri TLOU2 vôbec nenudil takže práve že som si to užíval,u U mňa má táto hra 9/10 a 9 preto ako som povedal už predtým, neviem čo viac mám k tomu dodať. Dúfam že sa ostatným môj názor páčil a samozrejme si urobte vlastný názor ten vám nikto neberie .
The Last of Us: Part 2 CZ recenzia od Juraj Remenec 2 z 5tich hviezdičiek!25.06.2020
Jedno slovo: Sklamanie. Za tie peniaze si dovolím povedať, že to nestálo.
The Last of Us: Part 2 CZ recenzia od Peter Haváč 5 z 5tich hviezdičiek!23.06.2020
Krasne prostredie,pekna grafika. Pribeh zo zaciatku nudny,cim dalej hru hrate,tym je napinavejsi,teda ja osobne sa mam problem od PS odtrhnut.
The Last of Us: Part 2 CZ recenzia od Marek Potocky 1 z 5tich hviezdičiek!21.06.2020
Najdebilnejsia hra roka. Stupidny pribeh na urovni c-ckoveho americkeho filmoveho prepadaku. Nudna hratelonost, agresivna propagacia lgbt, psychopaticke nasilie, ktore nema medze. Nedoporucujem o hru ani len zavadit, nie este ju hrat. Setrite svoje psychicke zdravie a vyhnite sa tejto hroze. Skore 0/10 . Je mi luto vsetkych, ktory si ju v nevedomosti kupili/predobjednali, nieje to ich chyba, kto mohol cakat takuto... (nechcem nadavat)
The Last of Us: Part 2 CZ recenzia od Adam Krč 5 z 5tich hviezdičiek!24.04.2020
podla mna to vide spolu s ps5 a bolo by to tak lepsie :D :D
Zobrazujem 1 do 17 (z 17 príspevkov)
počet stránok:   1  
Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách